Румениге: Никога няма да уволним Гуардиола

13:35
Румениге: Никога няма да уволним Гуардиола
" Байерн Мюнхен никога няма да уволни Пеп Гуардиола. Можете да си запишете това", обяви изпълнителният директор на баварците Карл-Хайнц Румениге.

Гуардиола спечели дубъл в Германия още в първия си сезон начело на тима, а освен това триумфира и със Суперкупата на Европа и титлата от Световното клубно първенство. Отборът обаче бе разбита от Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига, което доведе до недоволство сред феновете. Ръководството на клуба обаче е много доволно от работата на испанеца.

" Байерн Мюнхен никога няма да уволни Пеп Гуардиола. Можете да си запишете това. Той ще бъде наш треньор поне до 30 юни 2016 година, когато изтича настоящият му договор", обеща Румениге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anatoli93
28.07.2014 19:48

Всеки се цели в най-високата цел! *smile* Само си представете да сте мениджър и да ви дадът оферта от отбор в много лош период(или по-точно криза) и отбор в много добър период, който се бори на всички фронтове за всеки трофей *smile* Излишно е да казвате, че ще изберете отбора в криза..Това не е фифа където може да чийтнете и да получите трансферен бюджет без лимит! Човека има огромен потенциал като треньор и го показа в Барса... сега и при нас го показва. Не ми харесва този стил с мнооооогото пасове, но щом носи резултати го приемам *smile* Незнам дали сте гледали приятелските мачове на баварците тези дни, но човека вече налага нова схема 3-5-2 може и да видим нещо по-различно този сезон. *beer*

sksw
28.07.2014 15:54

Горките Байерн.. При първия му сезон с тях, спечелиха 4 купи и всичко възможно освен ШЛ, където бяха на 1/2 финал. Счупиха редица рекорди. Наистина ги проваля... Дано и този сезон така ги проваля.

JoaoMoutinho
27.07.2014 20:16

Какви готови отбори е взимал, я се осъзнай малко.. Стана треньор на най-слабата Барселона която на всичкото отгоре беше напусната от Роналдиньо и Деко. Превърна Барселона в най-красиво играещия и най-добрия отбор в света. Отделно помогна и изгради футболисти като Меси, Иниеста, Педро и куп други.

za4o
28.07.2014 11:55

Мога да поспоря относно "красивата игра" на Барселона с Пеп. За мен си беше пълна скука играта им. Всеки харесва различни неща и не искам да налагам моето мнение. Лошото е, че Баиерн се превръща в скучната Барса *sad* А преди това играеше супер бърз футбол с убийствени контри и дълги точни извеждащи пасове. Самия стил на Баиерн с Хайнкес беше игра на скорост и контра атака. А сега нещата дори не се доближават до това. Както написах по-горе - всеки харесва различен стил на игра и на някой хора им допада Пеп, на други не. Не ми хареса това ,че той имаше оферти от най-големите клубове и вместо да поеме ново предизвикателство и да направи свой отбор, той избра най-лесния вариант,а именно Германия. Първенство без конкуренция, изключително силен състав - фаворит за ШЛ всяка година през последните 3-4. Ако беше отишъл в МЮ например , мнението м иза него щеше да е съвсем различно , но сега го имам за страхливец. Иначе качествата за треньор ги има и това е безспорно.

GrandeBarca
27.07.2014 23:26

Той при него си беше даже доста добър *smile*

boril.petrov.5
27.07.2014 21:57

Меси и Иниеста да... Педро определено не е най-добрият пример :Д :Д :Д

luiz_lfc
27.07.2014 18:49

Голям смешник всеки път взема готов отбор и се прави на голям специалист.

catalan
27.07.2014 18:45

Много сте интересни всички, защо толкова го мразите ? Тоя човек има толкова много успехи, пък толкова да е мразен, той тренира световни шампиони бре малчугани, я си спомнете 2010 и сега 2014. Велик треньор.

Demetrio5
27.07.2014 15:10

Много смешен треньор

Demetrio5
28.07.2014 19:02

Ъ! Пффф хахаха *lol* Това пък е последното нещо. Футбола не е само трофей мойто момче, човека явно няма топки да поеме малък неразвит отбор или отбор от успорвано първенство, да не говорим за футбола който практикува... скучен до безобразие. В началото беше добре и евала за първия финал найстина надигра Съра, шапка му свалям. Обаче после много се изтърка и стана банален и не интересен, а стане ли 1 отбор не интересен за гледане боли ма фара ко е спечелил. Мога да се обзаложа, че феновете на Байерн не харесват играта на отбора (да не говорим, че тоя стил няма нищо общо с немския футбол)

catalan
28.07.2014 10:24

А нека си спомним в първия финал Юнайтед с какви футболисти разполагаха и какъв отбор бяха. Гуардиола надигра Съра и това се видя.

GrandeBarca
27.07.2014 23:27

И ти си прав..и мен да ме беше бил 2 пъти на финал в ШЛ и аз така щях да казвам*lol**lol*