Томов предупреди Стойчо да не се оправдава: Отпадането на ЦСКА е болезнено

17:22
Томов предупреди Стойчо да не се оправдава: Отпадането на ЦСКА е болезнено
"Всякакви оправдания за отпадането от Зимбру са излишни и имат по-скоро обратен ефект", обяви председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов в обръщение до феновете на тима.

Вчера армейците направиха нулево равенство при гостуването си на молдовския тим и по този начин приключиха с участието си в евротурнирите след само два мача.

"Отпадането на ЦСКА от турнира на УЕФА е болезнено и в разрез с цялостното възходящо развитие на клуба. Всякакви оправдания за двата равни мача са излишни и имат по-скоро обратен ефект. Единственото, което трябва направят треньорите и футболистите е да се концентрират и да дадат максималното от себе си в предстоящото вечно дерби, и в другите важни срещи от шампионата и купата на страната", заяви Томов.

"Подкрепата на феновете по време на мачовете с грубияните от "Зимбру" задължава много по-висока отдаденост. Футболните специалисти у нас и в чужбина все повече разбират, че ЦСКА разполага със силни и перспективни футболисти. Всички фенове и ръководството на клуба очакват атакуващ футбол, пределна мобилизация и висок дух", допълни босът на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bambo_1
25.07.2014 17:37

" грубияните от "Зимбру" " ( !!!!????) играха с некадърниците от ЦСКА ! Въобще Европа игра с некадърниците от България ! Без Лудогорец , но и за тях да не бързаме , защото моята прогноза е отпадане от Партизан , защото сърбите тази година са по-добри , наште по-слаби , а и не можем всяка година да се надяваме на късмет като миналата ! Въобще всички сме гола вода , ама с Лупита , Батковци , Василевци и т.н., така ще е !

bambo_1
26.07.2014 09:22

Глей са , пич , защо аз да ти обяснявам това -онова ? Когато нещо не знаеш , четеш и питаш ! Питаш , но без опити за обиди и заяждания на дребно . Са , зимаш и прочиташ трансферите на "гробарите" миналата година и сега . После сравняваш ! След това внимателно гледаш какво се прави при тях последните 6-8 месеца , от смяната на треньора и сам си направи изводи . Вярно , и Лудите се опитват на надграждат отбора , взеха добри играчи , сега имат и опит , и самочувствие , но от началото на сезона това което виждам не ми хареса . А и това което съм казал е лично мнение и не държа да съм прав . Просто то е на база наблюдения във футбола през последните 45 години. Сега дали запълних някоя дупка на тялото ти ?

kapitana123
26.07.2014 04:03

Съдейки по дълбокопроникновеността на аргументите, сякаш ги вади от някоя твоя дупка. Откъдето май, май ги вадиш и ти, м?

golemiq_geshan
25.07.2014 21:24

Партизан са с 1 ниво над миналата година ПОНЕ и като организация , защото в момента там се дават пари и като селекция ... Надявам се , че още не сме видели истинското лице на Лудогорец в тези им 3 мача , защото в тях те не показаха и 20% от възможностите си , никаква скорост , пробиви , въобще много зле и 1 победа срещу гранда Дуделенж не трябва да ги заблуждава ..

Cleveland
25.07.2014 19:37

Партизан дори не се класираха за ШЛ, играят на мястото на Цървена Звезда, преодолими са.. отново! *smile*

aa2
25.07.2014 19:04

Въпреки че не е по темата ще те питам - ти пък как разбра, че Партизан са по-силни тази година?Играли са 2 мача в ШЛ, а миналата година за пръв път от доста време насам не станаха шампиони в Сърбия.Кое им е по-доброто?Май, май си вадиш коментарите от някоя дупка по тялото ти, м?