Дрогба ще играе за Челси в тристранен турнир

16:07
Дрогба ще играе за Челси в тристранен турнир
Легендарният нападател на Челси Дидие Дрогба отново ще играе за Челси. Това обяви самият той.

Завръщането на Дрогба в редиците на сините обаче няма да е за постоянно, поне на този етап. Той ще запише участие за лондончани в тристранен турнир, който ще се проведе в Истанбул в подкрепа на семействата на загиналите в минната трагедия в Сома.

"След две седмици отново ще пристигна в Истанбул, но този път с отбора на Челси. Ще участваме в благотворителна инициатива заедно с Фенербахче и Бешикташ. Щастлив съм, че отново ще бъда в Истанбул, а също така и съм развълнуван, че ще играя срещу два стари съперника. Благодаря много на Галатасарай", заяви Дрогба, който за последно носеше екипа именно на Джим Бом.

В същото време мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че няма нищо против отново да види Дрогба в състава си. Португалският специалист разкри още, че обмисля да се възползва от възможността да привлече 36-годишния котдивоарец с постоянен договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

didi9
27.07.2014 13:09

Време е да мачкаме *smile* напред челси *smile*

SektorG
25.07.2014 20:00

Много сте се превъзбудили фенчетата на Челси нещо!! *lol*

toya.stava
25.07.2014 19:33

Краля се върна ! Според мен може да играе за по 20 минути и да бележи да е нещо, като златна резерва защо да не може да играе вижте Клозе какво прави а е близо до неговата възраст още повече, че Дрогба и Жозето са като баща и син ! Може да помага и като играещ трениор ! Наитина много ме зарадва тази новина !

Chelsea86
25.07.2014 17:01

Кинг Дрогба отново в Челси, супер. *beer*

Жалко само, че Франки го няма... *erm**sad*