Бартън и Бенаюн се сграбчиха в Туитър

14:58
Бартън и Бенаюн се сграбчиха в Туитър
Истинска словесна война се разрази между Джоуи Бартън и Йоси Бенаюн в социалната мрежа "Туитър". Двамата именити футболисти си размениха остри реплики, след като израелецът нарече доскорошния си съотборник в КПР "глупак" в отговор на недоумението на Бартън за терора над палестинските деца в Близкия Изток.

Първоначално бившият английски национал изрази позицията си за размириците в Ивицата Газа като написа: "Това не е война. Жертвите не са войници. Те са само невинни деца. Това е етническа чистка".

Малко след това Бенаюн отговори: "Приятелю, нещата се промениха. Беше глупак и ще останеш такъв до края на живота си. Срамота".

Бартън не остана безмълвен за нападката на Бенаюн и отвърна със следния туит: "Първо - не може да ме квалифицираш като "глупак" с оскъдния си речник. Второ - не трябва да убиваш невинни деца".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Salient
26.07.2014 02:29

И аз съм против тези "мирни" операции на Израел срещу абсолютно невинни жертви, но го използват като оправдание срещу Хамас. Докато не унищожат Хамас или се разберат по някакъв мирен начин, този конфликт няма да спре .

И между другото някои хора сте много зле тука. Невинни хора не трябва да умират по такъв начин независимо от каква раса, пол, етнос или религия са. Къв Хитлер ви гони... Раздавате го неонацисти, а сигурно не знаете почти нищо за нацизма освен свастиката, поздрава и заученото 14/88... Жалка история.

Papinhoo
26.07.2014 10:53

Ако си запознат Хитлер е имал даже и евреии генерали *wink*. Главната задача на чичо Хитлер е била унищожаване на евреиите и комунизма. Но в днешни времена ако някой нападне друга държава веднага ще му скочат ООН и др тъпотии. А на Израел не ги барат. ТЪПОТИЯ да се изтребват взаимно и това е. На земята има прекалено много паразити които смучат от нея. Една война само прочиства и връща баланса на Земята.

ivanov_d
25.07.2014 22:18

Хаха Бенаюн е трябвало да очаква , че ще стане така . Едва ли не знае за темперамента на Бартън .

komara92
25.07.2014 19:38

Браво на Бартън!А тва гадно еврейче Бенаюн да си трае,да не става на сапун,а и изобщо цялата еврейска сган коята само избива палестинските деца и никой нищо не говори по този въпрос.Те завзеха света,манипулират ни..На сапун !!! Хитлер беше прав *wink*

NoDiggity
25.07.2014 19:25

Да мрът и 2мата бих казал аз! Единия е английска утрепка дето се е взел много насериозно, а другия е гнусен еврейн!

sdw
25.07.2014 17:45

Едва ли са много подръжниците на Бартън във футбола,но в тази ситуация е прав.Оня евреина да мре

Papinhoo
25.07.2014 16:28

Никога не съм го харесвам Бенаюн . Евреичетата са големи наглеци и проклетии. Всички ги мразат. Завета на Хитлер е жив.

metallingus
25.07.2014 15:35

Винаги съм харесвал Бартън.. Никога не си премълчава нищо *thumb_up*