Джон Хенри: Беше време да продадем Суарес

12:54
Джон Хенри: Беше време да продадем Суарес
Ливърпул е избрал правилното време за продажбата на нападателя си Луис Суарес, а Висшата лига няма да усети липсата на уругваеца, смята собственикът на Червените от Анфийлд Джон Хенри.

Скандалният нападател ухапа Джорджо Киелини по рамото по време на мача от Световното първенство с Италия, което му донесе 4 месеца лишаване от всякаква футболна дейност и 9 мача спиране на правата за националния отбор.

27-годишният Суарес премина с петгодишен договор в Барселона за сумата от 81 милиона евро. През миналата година той вкара 31 гола за Ливърпул, но не успя да помогне на отбора да се пребори за Шампионската титла на Англия.

"Беше време да го продадем. Според мен, клубът избра най-доброто време. Мисля, че Луис даде много на отбора, но и Ливърпул му даде много. Намира се добра кондиция и вярвам, че ще бъде от полза на новия си отбор. Но най-доброто за нас е да го продадем и така напарвихме, коментира Хенри.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
26.07.2014 03:57

Сори шефе, знам че от бизнес гледна точка си е правилно, но от игрова?
Айде сега, да видим какво ще обяснява, че Ламбърт бил добър заместник сигурно, щото нейсе Стъридж да се контузи, и айде...

gerrardksp
26.07.2014 01:43

Радвах се, когато го взехме. Радвах се на първите му голове още в първия мач. Не се радвах, когато правеше сцени миналата година, когато искаше да напуска клуба дни след като се зарече, че ще остане. Не се радвах, когато захапа Иванович. Не бях много радостен, когато миналата година реши да остане в Ливърпул, но си промених мнението, когато вкара 3198311 гола за клуба и едва не донесе титлата. Сега, когато ухапа италианеца, се учудих много, какъв трябва да си, за да хапеш отново ? .. И все пак, бях сигурен, че ще напусне, въпреки, че беше казал, че ако влезем в ШЛ, ще остане..
Целта на това всичкото обяснение в коментара ми е.. следното.. По принцип, аз съм доста категоричен човек, когато харесвам нещо , го харесвам, когато не го харесвам, трудно мога да го харесам. И все пак, Суарез успя да ме обърка на 21398130 пъти и да смени мнението ми за него.. Не знам от тук на сетне какво да очаквам, този човек е 'моментен' .. в един момент е гений, в следващия е мега прост клошар.. Не знам дали ще липсва или не, но все пак той избрана напусне и вече е в миналото. Като фен на Ливърпул, ще се интересувам от него, въпреки, че ни напусна.. В последствие мога да разбера дали си заслужаваше сделката или не, защото от Суарез може да се очаква всичко.. Днес вкарва 21390132 гола, утре хапи и го гонят за 4 месеца..

nterziev
25.07.2014 13:40

Ще липсва много, но на всеки се намира заместник...както беше с Торес.
Аз не се и изненадвам, че сега и наказанието му ще намалят, дори може да го отменят нацяло.То беше ясно замисъла на ФИФА и Барса...беше ли останал в Ливърпул дори намаление нямаше да има.

skivur
25.07.2014 13:15

Мисля,че е крайно време да спрем да се занимаваме със Суарес.Вече си има друг клуб.Станалото станало.

sdw
25.07.2014 14:42

Аз познавам лично доста фенове на Пуул и доста от тях искаха да го продадат още миналата година,защото го мислеха за нелоялен.Тази година също искаха да бъде продаден заради глупостите каквито прави.

Cx87ff9xd0
25.07.2014 14:17

Станалото станало, но ми е много чудно къде са сега десетките фенове дето се сърдеха, цупеха и направо обиждаха когато някой споменеше този трансфер (преди да е станал) и търкаха едни и същи лафове "миналата година не ни напусна, та тази ли".

assault
25.07.2014 13:12

Ще се види дали е правилно или не правилно с времето. Не вярвам отбелязването на голове просто ще са по разпределени между другите играчи.