Литекс и Ботев също са аут от евротурнирите

00:00
Литекс и Ботев също са аут от евротурнирите
След като по-рано днес ЦСКА отпадна във втория предварителен кръг на Лига Европа, същото сториха и другите два български представители Литекс и Ботев Пловдив.

Оранжевите постигнаха пирова победа с 2:1 като гости на Дьошгьор, като унгарците продължават напред с общ резултат 3:2.

Гастуни откри резултата за Дьошгьор в 38-та минута, след като реализира дузпа.

В последните десет минути българският тим стигна до пълен обрат. Асприля изравни в 80-та минута, а Джордан реализира дузпа в 85-та. Един гол раздели Литекс от класиране.

Ботев пък преклони глава пред втородивизионен австрийски тим. Санкт Пьолтен откри резултата още в петата минута, когато Даниел Сеговия преодоля Стаховяк. Десет минути след началото на второто полувреме отново Сеговия заби второ попадение, оформяйки крайния резултат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
25.07.2014 16:34

Моят призив към водещите ни клубове е да продължават да взимат разни канибали и извънземни, да си ги изхранват с големите заплати, да засенчват младите талантливи български момчета и нашите ссънародници да стават бармани. Жалка гледка!

sksw
25.07.2014 14:53

Отново Лудогорец ще трябва да отсрамва България..

wikingrusse
25.07.2014 09:28

УРАААААААААААААА спестихте ми много време да гледам бг футбол по телевизията един двубой не съм гледал и нямам и намерение да гледам ,то на бирените турнири се играе по-добър футбол ариана и каменица , така се получава когато не се дава възможност на истинските таланти да се изявяват , вижте моя любим ЛЕВСКИ най-добрият му футболист миналата година АНТОНИО ВУТОВ вземаше най-малко пари а играеше най-добре и го купиха защо ли , налагат се синчетата на известните спортни деятели повечето от които не стават , вместо да се дава шанс на истински желаещите да играят таланти, за 15-20 бона заплата знаете ли колко млади момчета ще изядат тревата да се докажат , ама няма далавера от това , афишират се безумни трансфери на никому неизвестни футболисти прибират се хонорари за тея трансфери и се точат клубовете , а родните интереси ги няма важното е да натрупат пачки за кратко време и за какво , когато имаш продукт парите идват без да ги търсиш , стига да имаш какво да предложиш , когато имаш това което е към момента жалката картинка на най смешното и корумпирано първенство всичко се унищожава , намалят А група защо , когато намалящ нещо просто отлагаш във времето неговото падение и унищожение , не трябва да се намаля а да се решават проблемите само така ще се оправят нещата , намалиха отборите да виждате по-високо качество което се афишираше , това е безумие скоро и във ГИБРАЛТАР отборите ще са по-добри от нашите това източване трябва да спре и хората да си получат заслуженото дето ограбиха бг спорта трябва някой да ги погне както във политиката и да им държи сметка иначе няма да стане , нищо хубаво не ни чака ако всичко продължи така .

TheHeavenMakers
25.07.2014 03:22

С отбора от миналия шампионат ЦСКА нямаше да дадат възможност на тея дори и да си помислят , че имат шанс , но новите са супер слаби и най вероятно другата година няма да хванем топ 3. Ама това е съвсем нормално като всяка година се започва с изцяло нов отбор. От Ботев също не очаквах много , макар и да мислех , че могат да извъртят някой хикс и да изиграят още 2 мача. При тях обаче положението е най зле и срива ще е голям. От Литекс очаквах повече преди първия мача защото имат обигран отбор плюс нови класни попълнения , но там както всеки път все нещо не се получава. Дано поне Лудогорец влезнат в групите на някой турнир. Истината е обаче , че колкото и добър минал сезон да направиха , нямат нужната класа да се противопоставят на повечето отбори от ШЛ. На всеки му се гледат мачове срещу големи отбори , но мисля , че най добре за тях ще бъде в ЛЕ където имат реални шансове за пробиви.

tiferich
25.07.2014 02:10

Старата песен наново изобщо Литекс,ЦСКА да продават всички легионери за нищо не стават,и да почват да играят с юношите.

Xelikopterr
25.07.2014 02:04

И трите отбора отпадат, а и на трите им трябваше само по 1 гол, за да са нещата на обратния полюс. Жалко- тъжна вечер за българския футбол и за българския запалянко! Ей затова ще почваме толкова рано в турнирите и ще научаваме за съществуването и на най-анонимните отборчета... Сега мечтая Лудогорец да влезе в групите на Шампионската лига, само тогава ще ми мине яда от тоталния резил!

Don_Joe
25.07.2014 01:14

Червени сме, ГОРДИ СМЕ, САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ *beer*!

NIK0LAY.NIK0L0V
25.07.2014 01:04

Кучетата си лаят, керванът си върви. Успех на Лудогорец!

LamparD_CFC
25.07.2014 00:39

Това е срам и лошо име само и единствено за България.Няма такъв позор!

simon_66
25.07.2014 00:26

Единствено Литекс тази вечер показа добра игра,но направи доста пропуски.Честно казано,ако погледна реално,от трите ни представителя единствено Литекс заслужаваха да отстранят своя опонент и да продължат,жалко,че 170 минути така и така не успяха да реализират!Ботев бяха пълен хаос днес,ЦСКА напълно безидейни в атака...жалко,че тези отбори изглеждаха толкова добре през пролетния полусезон и след края му започна тоталното им рушене и явно градеж наново.И всичко започва от президентите на клубовете-те са в основата на провалите,оттам треньори,футболисти,хората,които правят селекцията..колко хора ни напуснаха заради шефовете откъм национално ниво-Бербатов,Казийски..колко отбори бяха сринати,изцедени и ограбени от Лупи,Бай Ганьо,Коко Пайнера и да не продължавам.Ако искаме да имаме истински футбол в клубен и национален план трябва да се реже до кокал.Както спомогнахме малко или много за сваляне на правителството,така можем да се обединим и да разкараме един куп мафиоти и напълно безхаберни хора,които ни управляват спорта и гледат да разграбят държавата ни.Ходих навремето на протестите срещу Данчо Лазаров,нищо не се получи,ама то как да стане с група от 100 човека,която след 3 дни вече е от 20...разединени сме като нация тотално,затова тази измет ще продължи да краде и ще ни се смее,докато си пият уискито с пура в ръка на някой остров,а отборът му затъва ежевневно.

fred_duffy
25.07.2014 07:07

трябва са се започне чистката от Перуката-пиянде,Наркомана-кмет на Сливен и Наско Раев ,които само точат от Бфс Вън ,безумни корумпирани боклуци.

MU6545
25.07.2014 00:45

Евалата за коментара брат самата истина

TaTa_Martino
25.07.2014 00:34

Евала за коментара това си е самата истина или по накратко казано "Прост народ-слаба държава"

chehli
25.07.2014 00:18

Просто ни показаха къде се намира нашият футбол