Зимбру - ЦСКА, загубен

15:34
Зимбру - ЦСКА, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 9 познати от 17 мача - 56.3% успеваемост

Залог на деня за 24.07.2014 г.:



Видя се още по време на първия мач между тези два съперник, че ЦСКА е поне с една (ако и не с повече) класа над Зимбру. Аремйците разполагат с добри изпълители за родните стандарти и само липсата на сработеност между тях (и най-вече в защита) доведе до това тимът да инкасира попадение от статично положение и така да не спечели предишната среща с този опонент. Атаката на ЦСКА все още остава загадка, но поне визитките на новите играчи в нея безспорно респектират съперниците и ако нещата се развиват по план, ЦСКА следва да бъде най-добре представящият се и окоплектован отбор в България след Лудогорец. При тези дадености е трудно ЦСКА да бъде сравняван с тим от Молдова, който се появи за първия мач след дълго пътуване с автобус. Тук мотивацията в лагера на червените ще бъде повече от сериозна и едва ли те ще допуснат отпадане от съперник, който е с няколко нива над аматьорски футбол. 2-ката тук като знак е напълно остойностена.

Прогноза: 2, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация