Олимпиакос с шокираща оферта за Майкъл Оуен

19:55
Олимпиакос с шокираща оферта за Майкъл Оуен
Гръцкият гранд Олимпиакос е на път да открадне Майкъл Оуен под носовете на Хъл Сити и Сток Сити, които до момента се бореха за подписа на играча. Оуен от утре е свободен агент и може да премине без трансферна сума в който клуб си пожелае.

29-годишният бивш играч на Ливърпул и Реал Мадрид е получил доста солидна оферта от ръководството на гръцкия тим и е възможно да бъде примамен да заиграе в южната ни съседка.

Шефовете на Олимпиакос гарантирали на Оуен адекватна на неговия звезден статут седмична заплата, като гарнирали това предложение с участие в Шампионската лига, което липсва в офертите на "тигри" и "грънчари". Олимпиакос вече привлече Мат Дарбишър от Блекбърн и Олаф Мелберг от Ювентус, и сега се целят към ново класно ново попълнение.

Все още не е сигурно кой ще е новият отбор на Оуен, но е почти сигурно, че това няма да е Евертън, тъй като Дейвид Мойс не желаел да рискува с футболист, който в последните три години е в доста слаба форма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZERK
01.07.2009 15:21

Notlike и аэ съм на това мнение !

Notlike
30.06.2009 23:17

Бакарди, преди години бяхме НАД тяхното ниво, но това е друг въпрос *wink*
Ако продължаваме така, нашите съседки ще вземат световни звезди, а ние ще си останем с пръст в устата и пак ще се кефим на трансфери от 300 хиляди евро, а Левски да ми иска 1 млн за Хичо и никой не ги дава....

Тука се искат кадърни хора, които да се оправят с бизнеса на добро ниво. Затова тези първенства ни дърпат, защото те имат много добър икономически статут и в тази криза дърпат рязко нагоре, защото големите страни са в колапс..

bacardy_breezer
30.06.2009 08:30

Само като си помисля каква е разликата между нашата "А" Група и първенствата на Гърция , Румъния , Русия , Сърбия и Украйна и направо ми се плаче...Преди години бяхме на тяхното ниво ,вижте сега къде сме *sad*