Треньорът на Зимбру шпионира армейците

23:11
Треньорът на Зимбру шпионира армейците
Със скандал ще се запомни официалната тренировка на ЦСКА в Кишинев. Армейците гостуват утре, 24 юли на Зимбру в мач-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа, а треньорът на молдовците Олег Кобарев се скри на стадиона, за да шпионира заниманието на българския тим. Той обаче беше забелязан от екипа на ЦСКА и не е изключено домакините да бъдат глобени от УЕФА, съобщава "ТВ7".

Футболистите на ЦСКА Тони Силва и Ивайло Крачунов са готови за игра и ще могат да вземат участие в реванша срещу Зимбру от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Това призна треньорът на червените Стойчо Младенов на пресконференция в Кишинев. Очаква се двамата, както и Александър Тунчев да започнат като титуляри утре, 24 юли. Специалистът е убеден в победата в утрешния двубой и каза, че футболистите му ще се раздадат до краен предел, за да стигнат до този успех. Според Младенов единственият проблем може да бъде, че не всички играчи са сработени помежду си.

Първият двубой между ЦСКА и Зимбру в София завърши 1:1, като това означава, че армейците ще търсят победа или равенство с повече от два гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
24.07.2014 02:51

Абе, направо си е "На Всеки Колиметър", кво да си говорим

fivooo
24.07.2014 01:14

Статията така започва сякаш е копирана от някъде*thinking**thinking*

GrandeBarca
24.07.2014 02:01

То не е сякаш :Д :Д а си е така :Д копирано е от започваща нова мисъл в статия за мача..то не е реално просто така да се започва статия..без да има нещо преди това : Д:Д