Треньорът на Санкт Пьолтен: Ботев е фаворит

18:03
Треньорът на Санкт Пьолтен: Ботев е фаворит
Треньорът на Санкт Пьолтен Херберт Гагер определи Ботев(Пловдив като фаворит в мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двата тима се изправят един срещу друг утре, 24 юли, като двубоят в Австрия е с начален час 22:05. Първата среща завърши 2:1 за канарчетата.

"Те имат преднина в резултата, а като бюджет са доста по-скъп отбор от нашия. Доколкото знам, заплатите в Ботев са по-високи от австрийските", заяви Гагер на пресконференция, цитиран от "ТВ7". Специалистът е на мнение, че реваншът ще е много труден за тима му.

"Нямаме нищо за губене. Ние искаме да наложим натиск от самото начало, но няма да бъде от някакви слепи атаки, защото не искаме да попаднем в капан. Но определено не ни липсва смелост, което трябва да ни бъде достатъчно да спечелим с 1:0", каза още треньорът на Санкт Пьолтен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
23.07.2014 20:27

А бе положението в българския футбол е отчайващо... Тия австрийци играят във втора лига на Австрия и са равностойни на един от най-силните български отбори в момента... Смятайте за кво си говориме. В момента и Левски, и ЦСКА, и Ботев, и Локо всичко е смях в залата. И така ще е докато продължаваме да купуваме чужденци и то не какви да е чужденци ами пълни смешници, защото ето и Лудогорец купуват чужденци, но поне са класни и само разградчани в момента играят добър футбол и това се вижда и в Европа. Спарта Прага например (не ги следя попринцип) разгромиха шампиона на Естония със 7:0 и ми стана ясно, че явно са доста солиден отбор щом бият един не толкова лош отбор с такъв погромен резултат, а и миналата година спечелиха Чехското първенство с огромна разлика преди втория Виктория Пилзен, който се доказа също като много силен отбор последните години и всеки сезон играе в групите на ШЛ. Та ми стана любопитно и погледнах състава на Спарта Прага и познайте какво открих - имат ТОЧНО 3ма !!!!! чужденци в ЦЕЛИЯ си състав. Всичко останало са ЧЕХИ. Такова е положението и с БАТЕ Борисов, на когото толкова много се подиграваше червената част от България - играят само с белоруси...... По-добри примери за родните отбори, едва ли мога да намеря.