Волфсбург ще пазарува от Висшата лига, отново се споменава Божинов

16:42
Волфсбург ще пазарува от Висшата лига, отново се споменава Божинов
Валери Божинов е доста актуално име на трансферния пазар, след като и от ръководството на Волфсбруг поискаха 23-годишния нападател.

Днес медиите в Германия твърдят, че основните цели пред новия наставник на "вълците" са Обафеми Мартинс от Нюкасъл, Тунджай Шанлъ от Мидълзбро и българинът Валери Божинов.

От немския клуб имали да похарчат към 20 милиона евро за класни нови попълнения и поради това спортно-техническото ръководство на тима се стреми към играчи, чиято цена в момента е претърпяла известен срив. Ситуацията с Мартинс и Тунджай е идентична-клубовете и на двамата загубиха елитния си статут и сега спешно им трябват капитали, за да се закрепят финансово.

Докато Божинов не е играл редовно от почти две години и е постоянно измъчван от контузии. Поради това в момента юношата на Лече ще излезе на Волфсбург около 5-6 милиона евро, тъй като той е обявен за ненужен в Манчестър Сити.

Все пак, не е много ясно, дали "вълците" ще заложат на Божинов, тъй като рискуват да вземат футболист, който постоянно лекува някаква травма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BeckhamD
30.06.2009 05:23

Да, съгласен съм. Определено няма да има бляскава кариера *stop* *sick*

Futbulfen
30.06.2009 00:02

Божинов никога не ми е харесвал и не ме интересува къде ще играе..сигурен съм обаче , че няма да има бляскава кариера.

BoyToy
29.06.2009 18:16

Накрая Божинов ще си остане в Сити *stop*

stanio76
29.06.2009 17:59

БОЖИНОВ става само за италианскиа футбол там той щесе доразвие
*stop*