Сколари скочи на Дрогба, Балак и Чех

19:08
Сколари скочи на Дрогба, Балак и Чех
Бившият мениджър на Челси Луиш Фелипе Сколари направи интересни разкрития за взаимоотношенията си с играчите в лондонския клуб и за причините, поради които е бил уволнен.

"В днешно време, когато футболистите са подписали многомилионни договори, най-нормалното нещо е треньорът да бъде първата жертва. Такъв беше и моят случай по времето в Челси", споделя Сколари.

"Имаше група играчи, които до последно не възприеха моите методи на работа и постоянно ми се противопоставяха. Говоря за Дидие Дрогба, Михаел Балак и за Петър Чех", допълва специалистът.

Големия Фил разкрива как триото се опитвало да подкопае властта му с необичайни молби, свързани с възстановяване от определена травма.

"Дрогба ми казва, че има мускулна контузия, която трябвало да лекува следващите два месеца...в Кан! Балак пък имал хронични болки в стъпалата и затова ме помоли да си почива две седмици в Кьолн", разказва Сколари.

"С Петър Чех имаше и друг проблем. Той си водеше личен треньор, тоест треньор на вратарите, но се занимава само с Петър. Това за мен беше абсолютно недопустимо и това ме направи още по-непопулярен в съблекалнята на тима", споделя още "Големия Фил".

"Тази групичка постоянно ми се противопоставяше в съблекалнята и после бе и в основата на моето изгонване, тъй като спечели борда на директорите на своя страна", каза още Луиш Фелипе Сколари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация