Лудогорец се препъна в Люксембург, но взе своето (видео)

20:52
Лудогорец се препъна в Люксембург, но взе своето (видео)
Българският шампион Лудогорец завърши наравно 1:1 като гост на Дюделанж в мач-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига и с общ резултат 5:1 се класира за следващата квалификационна фаза на турнира. Попадението за частичния успех на орлите на люксембургска земя бе дело на словенския нападател Роман Безяк в 51-ата минута.

Главен арбитър на срещата бе Тобиас Велц от Германия.

Реваншът на стадион "Йос Носбаум" имаше протоколен характер, след като тимът на Стойчо Стоев спечели първия двубой с категоричното 4:0.

Домакините от Люксембург се добраха до равенството чрез Давид Турпел, който се разписа във вратата на Владислав Стоянов в 81-ата минута.

В следващия кръг Лудогорец почти сигурно ще се изправи срещу сръбския първенец Партизан, който миналата седмица се наложи като домакин над ХБ Торсхавн с 3:0.

Репортаж от мача може да видите ТУК.

Състави:

Дюделанж -
Жубер, Морейра, Ней, Шнел, Премпе, Педро, Сила, Стелвио, Турпел, Бензуен, Бен Ажиба

Лудогорец
- Вл. Стоянов, Шоко, Барт, Моци, Й. Минев, Златински, Ешпиньо, Мисиджан, Марселиньо, Луму, Безяк

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
23.07.2014 10:57

Така ли? Това не го знаех! От този сезон ли го въведоха това правило?

simon_66
23.07.2014 09:58

Как по дяволите ще говорите,че победата била едва ли не излишна в този мач вчера?!?Какво като си спечелил първата среща убедително?Това означава ли,че трябва да излезеш на терена и 90 минути да играеш в тренировъчен режим.Който тръгне да твърди,че Лудогорец играли така,защото имали аванс или подценили съперника,то е много далече от истината.Проблемът е доста по-дълбоко и той е свързан с покаченото самочувствие у самите футболисти.Излязоха вчера,все едно Дюделанж сами ще се бият,а така не става.Та Лудогорец едва не загубиха в края на срещата.Подкрепям Лудогорец,живея не далече от Разград и със сигурност ще отида на мача следващата седмица,но просто го приемете,че с такава игра няма да я бъде.Дали са играли симулативно или са били недостатъчно мотивирани,нас не ни касае.Ако искаш да си сред големите отбори,трябва да можеш да минаваш през подобни съперници с лекота.Примери бол за отбори,които си позволяват да подценяват подобни реванши,както го направиха и нашите представители(ЦСКА и Ливърпул да речем).Ще ги видя сега във Варна събота какво ще направят-дано играят коренно различно,защото ако покажат подобна игра,моряците могат да ги изненадат неприятно като миналата година.Те са гордостта на България към този етап,спор няма!

fivooo
23.07.2014 12:57

Грешиш. Всеки мач за себе си дава коефициент. Следователно не взеха пълния коеф от този двубой.

simon_66
23.07.2014 10:24

Една от малкото хубави новини е поне,че не могат да загубят коефициент от вчерашния мач,тъй като точките се дават на този етап при крайното отстраняване на опонента,а не всеки мач поотделно да ти носи някакъв коефициент *smile*

RoSKo0o0
23.07.2014 10:10

Пич... не знам как можеш да мотивираш отбор, стигнал до 1/8 финал в ЛЕ да играе в същото темпо и хъс след като се е класирал за следващия кръг. За мен нищо ненормално не се е случило. Големи отбори го правят... на 1/4 финали в ШЛ, а ние говорим за квалифиакции за ШЛ... *smile* На Лудогорец и не им пука толкова за коефициента, защото според мен те са наясно, че за да се класират в ШЛ е необходимо да бият абсолютно всеки, който им се изпречи на пътя.

Big_Ivan017
23.07.2014 03:14

Не виждам къде е проблема в това че не спечелиха... или пък нуждата да спечелят днес при положение че в този мач дори и единия отбелязан гол не им беше нужен... те след първия мач се класираха за следващия рунд и беше излишна победата днес! *smile* Упсех следващия кръг срещу Партизан! *smile*

GrandeBarca
23.07.2014 02:30

ОК беше ясно,че няма да се литнат да играят след 4-0 първия мачч обаче притеснява ме повече жаждата за мъст от Партизан..отбора е съставен от сърби..с най-верните фенове.. притеснявам се ,че ще ни накажат и тук и там(0-1;2-0) трудно се минава 2ри път през сръбско..те са много люти..това,че един път са се подхлъзнали..буквлано подхлъзнали..защото си ни счупиха от игра в Белград..ние с 1 атака и 1 гол..не значи,че сега ще стане същото..ако Лудогорец подходи високомерно с това,че ги отстранихме с 2 победи от ШЛ мин.година ще си патим много..още повече домакинство 1ви мач..1 грешка гол..той тежи двойно..и този път не се знае дали ще обърнем..Партизан са си научили урока..дано Лудогорец не са го забравили..да не са забравили кои са Партизан..и да успеем да ги бием да си осигурим участието поне в групите на ЛЕ..пък там в плейофите какво сабя покаже..и групова фаза на ШЛ не е изкл/...но според мен Партизан ще е по-тежък отколкото плейоф..в който можем да се падаме само със шампиони на страни...всички са преудолими..УСПЕХ ЛУДОГОРЕЦ!*smile*

NickoRM
22.07.2014 21:59

Майкоо много балами в тая държава ,докогаа....Това беше най-нормалното нещо което можеше да се случи днеска.Лудогорец се класираха още 1я мач ,много ясно ,че ще избиват пари с този мач реванш.

ko4o4
22.07.2014 21:28

успех за Лудогорец в следващия кръг
п.п. не мисля. че играха тото - по-скоро комбинация от подценяване, пазене за следващите мачове, запазване на играчите от контузии и картони и разбира се високия резултат от първия мач*cup*

monte_carlo
22.07.2014 21:10

Aбе и да е тото букитата с право се пдосигуриха и дадоха сравнително висок коефициент за Лудогорец въпреки огромната разлика в класите,която се видя в първият мач. За Х да е бил не повече от 4-5 коеф., което не е малко, но не е и чак толкова високо.

celtic
22.07.2014 21:05

Лудогорец Лодогорец...какво прави в Белград

fivooo
22.07.2014 21:04

Направили са Х в мач без значение... голяма работа! Миналата година загубиха от Слован и Любимец, но това не им попречи да играят 1/8.

simon_66
22.07.2014 21:04

Тези пу*ки да вземат да се стягат най-накрая,че с такава игра няма да я бъде просто!Сега минава,имат леки мачове,начало на първенството,но тепърва започват истинските изпитания.Дано Стоев намери начина и да им внуши,че така не става.Това със сигурност бе най-слабият мач на Лудогорец,откакто излязоха преди два сезона на европейска сцена.

Messiah
22.07.2014 22:50

Ти вземи да се гръмнеш, че вониш тука, а те Лудогорец си знаят работата!!!

RMcF_
22.07.2014 20:58

хммм.. 1:1 .. това не е добре .. така не се играе в Европа .. с/у Партизан ако играят така са - АУТ...

norwich_ajax
22.07.2014 20:57

Що ми се струва, че лудите продадоха първо мача с Хасково, а сега и този *thinking*

tagen
22.07.2014 21:04

ми защото или не ставаш за комарджия или не гледаш мачове *lol* кой отбор ще се раздава 100% като първия мач бият с 4:0 и следва по силен съперник който ще гледа мачовете и ще търси слабости ... дори отбори като Ливърпул са подценявали такива мачове (примера с цесекато ) даже очаква събота резил срещу черно море и във вторник победа срещу партизан особено като ония нищо не знаят за играта на наще :д

holigan4e
22.07.2014 21:01

Защото си е така *smile* Футбола е бизнес от край време *smile* Когато трябва да играят , играят. Когато трябва да се печелят пари играят така както срещу Хасково и сега срещу тия. Срещу Партизан със сигурност няма да играят така.

Kalinho
22.07.2014 18:19

тука виждам една добра побета за Лудогорец 1-4 *smile* Успех