Дъ Ню Сейнтс - Слован, спечелен

12:47
Дъ Ню Сейнтс - Слован, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 8 познати от 15 мача - 53.3% успеваемост

Залог на деня за 22.07.2014 г.:



Първият мач между тези два тима беше спечелен с минималното 1:0 от Слован Братислава, но резултатът не отразява реално това, което се случи тогава. Домакините тотално надиграха своя съперник, като изпълниха над 10 ъглови удари в двубоя и само липсата на повече концентрация и доза късмет им попречи да си осигурят по-комфортен аванс преди реванша. Сега Дъ Ню Сейнтс ще трябва да търси гол на всяка цена и ако не в началото, то в ходя на двубоя ще бъде принуден да се отвори, а това за далеч по-класните гости ще бъде добре дошло. Възможностите на двата отбора и реалностите са такива, че Слован разполага с абсолютно всички шансове да вземе този мач.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.65

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация