Мелгар - Инти Гас, загубен

17:28
Мелгар - Инти Гас, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 8 познати от 14 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 21.07.2014 г.:



Продължавам да спазвам успешната стратегия наложена от мен в последно време да препоръчваме бетове срещу тима на Инти Гас. Отборът разполага с ограничен потенциал и дори петото място е повече, отколкото са неговите реални възможности. Днес графата с пораженията показващи само едно в седем мача също следва да бъде променена на две. Мелгар е лидер с четири победи, едно реми и без поражение до този момент и сега има чудесна възможност да запази крехкия си аванс от едва една точка на първото място с пълен комплект точки в този мач. И факторът домакинство и класата показват, че тук предимствата на страна на Мелгар са повече от значими.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация