Неделчо Матушев: Заслужавахме победата

22:42
Неделчо Матушев: Заслужавахме победата
"Поздравявам момчетата, с общи усилия успяхме да спечелим тази точка, заслужавахме и да победим", коментира наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев след равенството 1:1 с Левски на стадион "Георги Аспарухов".

Смърфовете се пребориха за точка на "Герена", въпреки че отборът им бе събран в последните дни след смяната на собствеността. "Не стана много добър мач за гледане, много малко бяха спортно-техническите неща в нашия отбор и това е обяснимо. Бях изненадан от отбора на Левски, че много еднообразно и еднотипно ни атакуваше. Мога да поздравя моя отбор за себераздаването и за колективните действия. С общи усилия успяхме да спечелим тази точка, аз мисля, че заслужавахме и да победим", каза Матушев след двубоя.

"Аз смятам, че тези футболисти могат много повече. Ние наистина сме отбор на 3-4 дена, някои футболисти дори са от два дни при нас. Смятам, че с времето ще успеем да подобрим, както физическата подготовка, така и техническата. Продължаваме да работим, да следваме нашите цели и мечти. Да се надяваме, че хората, които обичат Локомотив и хората, които се ангажираха с новото начало на Локомотив, ще повярват, че наистина Локомотив ще съществува и ще бъде фактор в първенството. За това ще трябва много работа и доста време", допълни той.

"За цели не можем да говорим на този етап. Нашата цел е всеки ден и всеки мач да се подобряваме. Селекцията е отворена, ще търсим още футболисти, да подобрим качествата на отбора, за да можем наистина да изглеждаме още по-добре, защото след 60-та минута отпаднахме", каза още треньорът.

"Да повярват локомотивците в каузата, която започнахме. Обещано е много малко, за да могат всички да си получават заплатите всеки месец. Хората, които ръководят клуба, обещават, че всеки месец на дадено число всички ще си взимат парите", завърши наставникът на Локомотив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_Forever
20.07.2014 09:37

Тоя не си е пил хапчетата нещо ритнаха 1 път и вкараха а ние можехме и с 2 3 гола да бием.

Dunhill1893
20.07.2014 18:41

Футбола не е игра на "можехме" а е игра на вкарахме. Истината е че и двата отбора не заслужаваха 3те точки с нищо *stop*

gQg
20.07.2014 00:23

Дори аз като корава чорба не мога да се съглася. Не че Левски играха кой знае колко, но Локото можеха да паднат с 3:0 и да е заслужено...

rad011
19.07.2014 23:04

С нищо не я заслужавахте.1 положение 1 гол.*wink*

quitgame
19.07.2014 22:53

просто млъкни 1 атака 1 гол заслужавахте един *** отзад (без хейт)