Реднап: Англия трябва да бъде себе си

14:08
Реднап: Англия трябва да бъде себе си
Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап заяви, че Англия трябва да спре да се опитва да подражава на други отбори и да се съсредоточи върху създаването на своя собствена футболна идентичност.

Англия се провали на Мондиал 2014 в Бразилия, като спечели само една точка в мачовете си срещу Италия, Уругвай и Коста Рика, за да завърши на последно място в своята група.

"Имаме добри играчи и добър селекционер. Не ме питай какво стана. Ние имаме много добри играчи и мениджъри от 1966 година насам (когато Англия печели единствената си световна титла)", заяви Реднап.

Германия стана световен шампион, а много фенове и анализатори призоваха Англия да копира техния стил, Реднап обаче не е съгласен с това.

"Проблемът е, че когато Франция спечели Мондиал 1998 ние бяхме посъветвани да ги копираме. След това Испания, сега Германия, а на следващото световно първенство някой друг. Нека да бъдем себе си. Нека да се вземе най-доброто от играчите и да се реши с какъв точно стил да играе Англия", каза още Реднап.

"На въпрос дали Футболната асоциация на Англия е искала мнението му относно бъдещето на Англия, той заяви: "Разбира се, че не. Те имат твърде много други експерти. Ако ме попитат бих им казал, а може би дори мога да им помогна".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
20.07.2014 16:08

Аз съм на 25 години и откакто съм жив аз не съм видял Англия да направи веднъж нещо запомнящо се на световни или европейски финали.Значи след като този отбор го няма никакъв от 40-50 години по тези форуми това е достатъчно доказателство , че на отбора не им е виновен само сегашния мениджър.

scouser_pool
20.07.2014 03:45

Тъпото е , че най-вероятно ще го оставят още Ходжсън поне за Евро 2016...демек още 2 години мъки , не знам защо ФА са така търпеливи към него , в квалификациите имаше проблеми с Украйна и Черна Гора , отбори , които не са кой знае какво и не ги знам да са стъпвали на голям форум , сега отпаднаха като четвърти отбор на Световното и един от най-слабите...поне Уругвай или Коста Рика да бяха били

scouser_pool
20.07.2014 03:33

Абе не съм съгласен , че са толкова слаби колкото ги изкарват...тренера им наистина е слаб , играчите не са на нивото на топ 6 отборите или дори топ 8...но примерно една Италия е много подобна на Англия...качеството на играчите не е чак толкова различно , имат Пирло и Буфон последните години и това им е...останалите са играчи които само в собсвеното първенство са добри , както и с Англия , примерно Кандрева,Диаманти,Касано и т.н. Англия има Рууни,Стъридж,Стърлинг,Харт,Кейхил,Шоу,Гибс,Хендерсън,Баркли,Чембърлейн и други...всичките тея са добри играчи за следващите най-малко 6-10 години*smile* И всичките могат да влязат и играят в топ отборите по света...таа , определено Реднап е прав за някои неща , тия играчи не са много зле и трябва поне 1/4финали да достигат , че с малко късмет и по-напред ...просто тренера им е много скапан , на Световното отборите , които правеха най-добри и изненадващи впечатления имаха хубав наставник , Колумбия,Чили,Холандия*smile*

manunited666
20.07.2014 16:26

Да не говорим , че след 1966-та Англия никога не е била медалист от тези първенства.Те нямат изигран нито един полуфинал.В 90% от случаите си заминават още на осмина финал или направо в групите си остават а веднъж на 12 години може би биха изиграли един четвърт финал.А от играчите които изреди , аз на това първенство бях впечатлен единствено от играта на Стърлинг и Стъридж , останалите от отбора си бяха доста посредствени. Кейхил го правеха луд.Да не говорим за Лалана и Баркли ... през цялото време само се пречкаха.А Рунито ... трето световно първенство а само 1 гол!

manunited666
19.07.2014 18:32

Англия не разполагана нито с футболистите нито с каквото и да е за да се противопостави на останалите отбори.Първенството е добро(казвам добро а не най-добро) защото е съставено от 80% чужденци.Чакайте само да видите като си отидат Джерард и Лампард какъв цирк ще е в този отбор.Амглийските играчи са звезди само в собственото си първенство ... излязат ли навън ... стават за смях.Руни скоро ще стане топ реализатора на Английският национален отбор а пък за три световни първенства има само 1 гол.Това е един от многото примери колко е посредствен истинският английски футбол.

gL_Manekena
20.07.2014 09:00

Напълно подкрепям

scouser_pool
20.07.2014 03:40

Хмм...интересно , има и други , които се занимават с английския национален отбор в 3:30*lol* Така е , Джерард го търсят много , защото е лидер...може би е било случайност или тактика , хеднерсън и Джерард доколкото знам стартират атаки от по-дълбоко и в Ливърпул и за Англия , Уилшър малко по-атакуващ го виждам и затова може би има и някаква тактика...но има и друго , аз имам подозрения , че Ходжсън фаворизира играчи на Ливърпул , на този форум си заслужиха мястото всичките от ЛФК , но примерно на Евро 2012 извика Кели вместо Ричардс , Даунинг вместо Адам Джонсън и Хендерсън(тогава не беше това което е сега) вместо не знам всъщност кой , но имаше по-добри халфове в по-добра форма от него тогава...таа , да , заключението е , Ходжсън да го разкарат , с нищо не е доказал , че заслужава да е начело ...като го назначаваха всеки викаше , че нищо няма да направи , и ако тогава е имало примерно някакви подозрения , че може да се превърне в гениален ход на ФА вече няма понеже и резултатите са слаби...трябва да прибегнат като че ли до чужденец Англия или с Реднап да се пробват*tongue*

LiamBrady
20.07.2014 03:30

Не са заяждам, но какви успехи постигна Англия с Джерард и Лампард? Не мисля, че сегашния отбор на Англия е чак толкова слаб и въпреки, че уважавам дядо Рой, може би не е правилният човек. Примерно, виж Коста Рика, Алжир, Гърция, та дори и Холандия и Колумбия (може да пропускам някой) - всичко е в колектива, а не в индивидуалната класа. Просто англичаните колкото и да твърдят, че са сплотени, това не се вижда. Ще дам пример (моля да не ме разберете погрешно, не ми пука за това, което сега ще напиша) - в един от мачовете забелязах, че докато на терена бяха Джерард и Хендерсън, всеки търсеше да им подаде, но като влезе Уилшъра, всякаш го избягваха (поне с такива впечатления останах). Може много да се говори за националния отбор на Англия, но ние няма как да им оправим проблемите. *joking*

Seto_Kaiba
19.07.2014 17:24

С тия играчи толкова , докато тоя нещастник Стиви Асистенцията е в халфовата линия така ще е ... Докато налагат Дебелбек в Атака и Смолинг и другите смешници като Глен Джонсън и Хендерсън....

Rezors
19.07.2014 17:56

Само човек като ти види профила разбира,че си хейтър (олигоф*рен)

rad011
19.07.2014 16:31

Селекционера не е изобщо добър.За какво не го уволняват тоя смешник Ходжсън още не знам.

Seto_Kaiba
19.07.2014 17:23

Кой да сложат ? Теб ли ?