Джерард прегръща чужда, съпругата му се смее

13:20
Джерард прегръща чужда, съпругата му се смее
Стивън Джерард и съпругата му Алекс Къран най-накрая започнаха да се усмихват по време на почивката си в Ибиса, пишат британските медии.

След като популярната двойка бе щракната в началото на престоя им в испанския курорт в доста мрачно настроение, то вчера и Стиви Джи, и чаровната му половинка бяха в доста добро настроение.

Причината се крие в появяването на две мистериозни блондинки, с които играчът на Ливърпул и жена му явно са в доста добри приятелски отношения.

Квартетът се забавляваше с игри в морската вода, като Джерард показа завидна физика, вдигайки през кръста една от двете новодошли апетитни госпожици.

Съпругата на Джерард изглеждаше доста доволна от флирта на мъжа си с другите две жени, тъй като през цялото време Алекс весело се смееше ( на долната снимка).

Все още не е известно каква е връзката между семейство Джерард и двете мистериозни блондинки, но някои медии на Острова предположиха, че Стиви Джи, след като разбрал за хеттрика на Лампард с брюнетките в Лас Вегас, решил да не остане по назад и да повтори експеримента, само че с руси жени...



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivica
29.06.2009 16:10

Може да са му братувчедки *joking*

barneta
29.06.2009 14:09

Този където е писал статия да си удари един шамар. От Чел$и ли си бе момче, а ? Джерард не е мъжка курва като Лампард човека има семейсвто и това, че е гушнал друга жена не означава, че е спал с нея. Чули-недочули пишете глупости, събудете се малко.

nasran_chorbar
29.06.2009 13:44

Може да му е малък и мек и затова да се смее така зловещо *joking*