Стойчо: Очакванията към нас са твърде високи

23:06
Стойчо: Очакванията към нас са твърде високи
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана много разочарован от равенството 1:1 срещу молдовския Зимбру в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.

След срещата специалистът предупреди червените фенове да нямат големи очаквания към отбора, тъй като като тази година ще бъде още по-тежка от миналата и проблемите продължават.

"Не успяхме да си вкараме възможностите, които бяха доста. Допуснахме попадение от статично положение, а това най-малко сме очаквали. В реванша ще търсим по-бърза игра, защото ни липсва. За съжаление това, което миналата година се случи, продължава, защото загубихме 10-11 ключови състезатели. Сега имаме нова халфова линия, нови нападатели. Много е трудно, тъй като футболистите тепърва трябва да се опознават. За това трябва време, защото не можем да надграждаме. Мисля, че очакванията на хората към нас са твърде високи", каза Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fred_duffy
18.07.2014 12:28

няма такъв наглец, ама той и Лупи е един мошенник...
Това си чисто футболно КТБ , чакаме само да обявят фалит

L4ecTuTucToMy4u
19.07.2014 00:16

Вечността е безкрайна! Има да си чакате.....*lol**lol**lol**lol**lol**lol*

Kalinho
18.07.2014 11:56

тоя докато не го махнете няма да се оправят нещата. Толкова ли не виждате, че ви обира всеки път по 15 играчи комисионни и след 6 месеца аут а парите му в джоба !!!

_Ak71_
18.07.2014 01:25

Ти си този който бърка цялата работа вън от ЦСКА *angry*

persie1992
18.07.2014 00:15

''Допуснахме попадение от статично положение, а това най-малко сме очаквали.''
Е, от какво очакваш да получиш попадение срещу отбор с 7-8 човека, които са над 190 сантиметра???
Въобще не се развива този отбор, обеща да пуска играчи от школата и единствения досега е Чочев, който веднага се възползва от възможността да отиде в чужбина. Тоя Томов върши глупости всеки ден, не дава заплати на Гъргоров и го лъжат постоянно, обаче ми взима всеки, който е направил нещо велико в Youtube. То се е видяло, че Томов пак ще лъже хората и ще обере отбора, Стойчо и той ''леко'' некадърен... За мен единствените отбори от А група, които се развиват в положителна посока за Лудогорец и Берое. Запазват си всички основни футболисти, в същото време надграждат.

madridista98
18.07.2014 00:55

Чочев не е юноша на сесека*

golemiq_geshan
18.07.2014 00:11

Тоя кво се оправдава не мога да го разбера ?! Защитата им е перфе с Тунчев и Илиев , макар Вальо да беше контузен , но и тва момче не е лошо Крачунов , в средата трябва да са много добре с Еденилсон , Тони Силва , за Галчев съм отрицателно настроен , но нали червените му се радвахте много едно време ... Маркиньос , Карачанаков , Милисавлевич , да не говорим за големите звездни попълнения толкова хора взе тва лято , ако никой не става за нищо зашо е толкова голяма бройката ?! Пълен олигофрен е тоя Стойчо