Слаб старт на ЦСКА в Лига Европа (видео)

22:23
Слаб старт на ЦСКА в Лига Европа (видео)
ЦСКА не успя да победи като домакин тима на на Зимбру Кишенев в първи мач от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" приключи при резултат 1:1.

Сергей Алексеев в 31-ата минута откри резултата в мача, давайки преднина за гостите от Молдова. В 41-ата минута резервата на ЦСКА Антон Карачанаков изравни. Той бе изведен на стрелкова позиция пред вратата на гостите от Венцислав Василев и вкара гол за 1:1. Карачанаков се появи на терена на мястото на Тони Силва в 36-ата минута. Силва получи сериозна контузия, като бе откаран в болница.

Двата отбора изиграха равностоен мач с малко добри положения за гол пред двете врати. В 87-ата минута гостите пропуснаха отлична възможност за втори гол, след като удар на Александру Гросу срещна лявата гредата на вратата на ЦСКА. В добавеното време на мача Карачанаков пропусна да вкара втори гол и да донесе успеха на ЦСКА, след като ударът му бе спасен от вратаря на Зимбру.

Реваншът е следващата седмица в Молдова.

Стартови състави:

ЦСКА:
Якуб, Попов, Крачунов, Супусепа, Василев, Сънди, Бергонси, Стоянов, Силва, Маркиньос, Йоахим

Зимбру: Русу, Бугру, Джардан, Время, Ерхан, Павлючек, Антон, Климович, Чептине, Дедов, Алексеев

ЦСКА - Зимбру 1:1
0:1 - Алексеев, 31'
1:1 - Карачанаков, 41'

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lampard____
18.07.2014 12:13

По пример от Москва създаде ви властта, сложи ви емблема полумесец и звезда и БЪЛГАРИЯ запя Кур за ЦСКА. Закривай!

L4ecTuTucToMy4u
19.07.2014 00:06

Въпреки сините админи на сайта няма - да ми омръзне, да ви отговарям с истината за комунизма ВИ: по пример от Москва - създаде ви властта, по следната схема: БКП - ДС - Агенти - Чорни - Газпром и СИЕ. Събличай...., ЗАКРИВАЙ!!

kros4o
18.07.2014 15:33

Събличай !!! Вече ще сте вечно 5ти.

kros4o
18.07.2014 12:10

Левскари, вие какво направихте този сезон в ЛЕ, а да вие завършихте 5ти след 5 пача без гол с-у ЦСКА , след като паднахте 4 пъти за един сезон от ЦСКА. Тъй че ТИХО говеда !!!

tinin
18.07.2014 10:00

Очаквах, че ще е труден мач, защото молдовците не са чак толкова слаби, а нашия отбор е практически нов. То всъщност не е отбор, а сбор от играчи, които тепърва трябва да се сработят и да покажат имат ли нужните качества за ЦСКА. Все пак се надявах на победа, нооо не всичко е загубено. Все пак имаме шанс за реванша, но той намаля значително. Само ЦСКА!

slavcho.slavchev.7
18.07.2014 06:31

Кога стойчо е постигнал нещо във ект със цска ?? Торпедо,Тулуза,Мура ,отпадане от Септември Симитли !!!!! Има ли някой който да му вярва на тоя г-н комисиончо ??? Дори и цска да отстрани Зимбру нещата със тоя боклук от Плоски стават се по-зле а отбора по-слаб !!!А за милите ни приятелки от гей арената да питам какво правят във форума на цска , да си коментират мачовете на лесна подхуенска във ект ??!!!О извинете тях ги няма !!!Мили милиционерчета има и 2 мач реванш затова моля ви не прибързвайте да се молете на бюста на сталин,емил димитров на гроба на онова комунистическо изчадие цола а изчакайте и реванша !!!!

Fabars
18.07.2014 11:42

Като няма какво да напишеш, няма смисъл да пишеш.*thinking**wink* И ти се усети и добави още един коментар.*lol*

tagen
18.07.2014 11:17

Браво само такива като теб да са феновете на цесека и ще си ви закрият спокойно *lol* вие май не осъзнавате че стигнахте заплатите на лудогорец с толкова много чужденци

tagen
18.07.2014 11:06

ми и вие сте същите *lol* просто за 1 път Левски не играе е европа и може да ви се смеят на глас че вие берете срама *lol*

Fabars
18.07.2014 09:58

Както казваш - нека да мине реванша.

slavcho.slavchev.7
18.07.2014 09:51

нека мине реванша със Зимбру където някой в цска трябва да вкарва *smile* но аз не виждам кой ще е този човек !!!!

Fabars
18.07.2014 09:16

Много бързо забравихте какво беше началото на миналия сезон. Ако не беше той, ЦСКА никаква Европа нямаше да види. С тоя фалит дето го имахме цяло чудо, че отбора не се закри, а освен това отбора завърши 2. И всичко това защото в ЦСКА дойдоха истински цесекари(Вальо Илиев, Емил Гъргоров, Тодор Янчев, Мартин Петров, Стойчо Младенов), който обичат клуба, и не гледат заплатата само. Колкото до мача аз си признавам , че можах да го гледам много малко, на фона на положенията и друго, мога да кажа че мача не е бил срам за Цска.(Изобщо не може да се сравнява с отпадането от Иртиш) 1-1 в началото на сезона не е лош резултат. Нека отбора малко да се обиграе и да видим какво ще стане в Молдова. Карачанаков радва. Ако там вече отпадне, това ще е срам. И Зимбру са много по-класни от Дюделанж. А тия дето биха Литекс цената им 3 пъти висока от цената на Дюделанж. Безспорно състоянието в Лудогорец в момента е най-добро. А тия сините колко са комплексирани, вече няма накъде. Чакат в Европа да видят само не победа на ЦСКА и всички в един глас.

durduland
18.07.2014 03:16

Какво се карате- не виждате ли че няма български футбол- те спорят. За какво? Едните ги бият Зимбру и Мура, другите Иртиш и босненци. Една победа вече колко години не могат да направят, в Европа под и над път ги млатят. И в двата отбора е пълно с така наречени ''легенди'', които единствени интереси са как да си напълнят собствените гуши. Перат се пари, бездарните футболисти взимат в пъти повече от обикновените хора, а 2 паса не могат да вържат.

vlatkyn
18.07.2014 01:34

Комунизма създаде цецка, комунизма ако изчезне ще изчезне и тая измет.

cska_lfc_fcb
18.07.2014 01:24

Говедата пак излезли от обора.*erm* Не се и учудвам.

a00011
18.07.2014 01:19

Къде сте бе ''убийци на шампиони'' *lol**lol* срам,срам!

vla666
18.07.2014 01:17

Баааах мааа му...тука повече лескари от колкото на герена бе...иначе за мача очакваше се нещо такова,те футболистите даже не се знаят как се казват един друг....а жалките лескари да не се смеят че мача ни наближава...до тогава ше сме играли още един два мача и ше се разиграем...и иде вашия ред....дано Силва да се оправи бързо...мноо хляб има в това момче

Rezors
18.07.2014 00:59

Каквото и да си говорим ynwaLFC си е абсолютно прав*smile**sad*

Ali_MU_MUn_REZA
18.07.2014 01:25

Брат, ми то нали ЦСКА уж ги закриха, па не ги закриха..., ама нали ние в Левски с по - малко бели сме си добре!?!!

putopalo
18.07.2014 01:12

Сигурно е било нещо много умно обаче беше много дълго и не го прочетох.Аз съм по кратките послания - ´´Вън белите от цска´´...Според мен само така ще се оправите*smile*

putopalo
18.07.2014 00:55

Убийците на шампиони се осраха леко на старта,няма страшно ще има още много - това е само началото*beer*

GrandeBarca
18.07.2014 00:46

ЕВАЛА Евроубийци...евала...Х със Зимбру е постижение...все пак те взеха требъл миналия сезон..а пък и футбола в Молдова е на супер високо ниво..и националния отбор им е страшен...всеки път в квалификацийте са 1ви в групата...сега замалко и световни да станат..Зимбру пък би Реал във финала на ШЛ...евала,евала..респект за Х-са..с този велик тим! *smile*

ynwaLFC
18.07.2014 00:23

Нека помислим,защо ЦСКА,Левски,Ботев и Литекс са в на това дереже.

ЦСКА,Левски,Ботев,Литекс - От няколко години насам тези клубовете имат затруднения с парите,защото бяха и все още са управлявани от некадърници.Пари за ДЮШ школите няма - следователно няма и терени.Не се залагаше на българските момчета,а незнайни чужденци с високи заплати.
Клубовете трябва да бъдат управлявани от хора като Домусчиев .Тогава вече ще има пари за класни чужденци и за едни невероятни и обновени ДЮШ школи в които да работят качествени треньори и всяка година да има конкурс и да се избират най-добрите деца,които да тренират в школата както правят Лудогорец.С мъжките отбори също трябва да работят професионалисти - професионален и класен треньорски щаб.Трябва да се изградят бази по европейски стандарт,което значи да бъдат построени терени с мащаби отговарящи за възрастовите групи,трябва да бъдат построени качествени фитнес зали дори и басейни,също така и общежития за децата от другите градове/села.В базата трябва да има стаи за забавление включващи билярдни маси,джаги и др. ,които да сплотяват отбора и да завързват запознанства между младите дори и видео стена за изучаване на противник или да се показват нагледно тактическите указания. Всичко това трябва да се състои в една база както за големите - така и за малките.Можем да кажем ,че Ботев изградиха прилична база в Коматево за своите младежи както и Литекс,но има какво още повече да се желае.
Стадионите трябва да се обновят и да заприличат на европейски,а не с тези изпочупени седалки,изкривени железа и ужасяваща тревна повърхност.

Ето така България ще се появи на футболната сцена и ще може да изгради конкурентно първенство и национален отбор с който всички да се гордеем,но първо трябват хора с пари и хора,които са мотивирани да пожънат успехи в името на българският футбол както в момента прави Домусчиев.
Това имаме - с това разполагаме - толкова си можем в Европа! Също ще е добре и да се покачи нивото на българското съдийство и да се спрат уговорените мачове!! А за нощният живот няма да коментирам нищо!
П.П: Дано не ме разкрасите с минуси,защото аз написах този коментар - не като фен на ЦСКА, а като Българин!!! Успех на българските отбори !!

cesekarchetooo
18.07.2014 00:18

На говедата мача кога е? Не го виждам в програмата на ТВ-то, пак ли са ги пренебрегнали? *cry*

komara92
18.07.2014 00:32

На 19ти с Локо Пловдив *tongue*

ko4o4
17.07.2014 23:43

мдааа .... зле ... много зле ... *sad*

Hitchhiker1902
17.07.2014 23:39

Тая година да оставят Домузовите в А-група и да им внесат по няколко отбора от Македония, Албания и вторите дивизии на Румъния и Босна за цвят. Няма ли кой да вземе лицензите на тия пародии? Коковци, Венцита, Лупета, Ганьовци, Гиговци и Гришоци и компаниите им от чалгаджийчета, африкански безработни и европейски шлосери - в Каменица Фен Купа!
(...ако минат квалификациите.)

Chelsea86
17.07.2014 23:39

Левски били Евроидиоти, а какво гледахме днес? Ботев едва бие с късмет Санкт Пьолтен, ЦСКА прави едва-едва измъчен хикс със Зимбру като домакини. А Литекс губят като домакини от Диошгьор... Като изключим Зимбру (известни защото вече един път ступаха Литекс) всички други не са по-известни от Иртиш, но жълтата, червената и оранжевата тишина е голяма. Не се чува Евроидиоти от червените усти. Чуват се само малки писаци и оправдания с Левски.
Искахте Евроидиотизъм? Ето ви го сега. ФАКТ! *beer**wink*

lampard____
17.07.2014 23:25

Добре, че беше крачолнаков да ви измие малко позора... Аз давам един съвет на чорбарите - спестете някой лев като не се разкарвате до Зумбрувград (където и да е това) и вместо да харчите пари за вода - ходете до халите да си сипвате в туби! Така се пести, комунистическо руско копие на жалък отбор - още по-жалък сте вие... НАЙ-ЖАЛКИЯ! СРАМ МЕ Е ДА ВИ ГЛЕДАМ БЕ ЕЙЙЙЙЙ! ЗАКРИВАЙ!

KYP3AroBeDaTa
18.07.2014 00:47

"... комунистическо, руско жалък отбор..., НАЙ-ЖАЛКИЯ! СРАМ МЕ Е ДА ВИ ГЛЕДАМ БЕ ЕЙЙЙЙЙ! ЗАКРИВАЙ!" - вие ли го говорите за другите това, а? Дето чакахте на: баба Ви Цола Драгойчева, Ангел МВР-Солаков и аге(й)нтите от 6 - то глав(д)но на ДС на БКП, а сега чакате Газпром, но не ще дочакате....

doctorMashinkov
17.07.2014 23:07

Като земат главата на прасето,как ше се налича отбора-Зимагрух*lol*

mostoles
17.07.2014 23:07

Ах,сесекату,сесекатуууу,смяхте се миналата година на Левски,сега е наш ред ние да се посмеем
ХАХАХАХАХАХА

nasran_chorbar
17.07.2014 23:03

До коментар [@comment 1670136] от [@user KYP3AroBeDaTa]:

Всички наричат ЦСКА евроидиоти, ама вие младите не знаете каква е първопричината. В далечната 1957, след потъпкването в кръв на Унгарската революция, червените петолъчки от ЦДНА играят в Будапеща срещу скромния Вашаш. След победа в София с 2:1, ЦДНА води с 1:0 до 34-та минута. За минути Вашаш вкарва 6 гола и се класира след разгромна победа над ЦДНА с 6:1. В официалната трибуна съветското военно аташе си хвърля гневно фуражката на земята и изкрещява : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!! От там и идва и прословутото прозвище, което ЦЕЦЕКА защитава достойно и днес - ЦСКА -Зимбру 1:1

KYP3AroBeDaTa
18.07.2014 00:49

Да! Извън Европа сте били винаги, защото сте от (Мала) Азия!!*lol*

Ali_MU_MUn_REZA
18.07.2014 00:27

На нас левскарите кога ни е мача, нали не сме пак извън Европа?

Teemo
18.07.2014 00:20

Стига бе посра се да влизаш от 50 профила за да връчваш минуси. Жена се направил на 70 години, фен на Турски отбори и Лудогорец. Пък плюе по Левски във статията на ЦСКА. Дееба смешниците розови.

LudaKrGovebspor
18.07.2014 00:11

Много ли си напъна фантазията за това, а? И от Бисектор се научете - да пишете поне имената на треньорите и отборите правилно, че за един век няма по - голям РЕЗИл от вас в България..

CFC_Forever
17.07.2014 23:02

Еми слаб старт какво друго да очакваш България няма футбол като едно време само Лудогорец може да направи нещо но и те още 3 4 год. и Домусчиев ще ги остави.

tagen
17.07.2014 23:07

само ми обясни ти и др защо да ги остави ? това е се едно да имаш фирма която печели по няколко милиона и да я заебеш *lol* лудогорец в момента сами си се издържат с успехите в европа ... само едно влизане в ШЛ е 30 мил което е горе доло заплатите на вс в клуба за 3 години поне *lol* отделен е въпроса че си фен на Челси който са същите като лудогорец даже по зле собственика ви е назад с 400 мил *lol*

petifurcho
17.07.2014 22:56

На Левски, Литекс и ЦСКА трябва да се забрани да играят в Евро турнирите. Те срамят България.

Rezors
17.07.2014 22:51

Добреее,отново казвам,защо се карате феновете на ЦСКА и Лев(ф)ски при положение,че 2-та отбора са ненормално зле,та чак стигнахте до там да спорите КОЙ ОТБОР Е ПО-ЗЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*confused**confused**confused**confused**sick**sick**sick**sick*

dido.dupskray
17.07.2014 22:47

Хора не знам защо обаче ми се струва че Берое другата година във Лига Европа а и както гледам как играя Цска и Литкес *sad**sad*

tagen
17.07.2014 22:45

Във футбола вече няма случайни отбори , освен българските *lol* като го прочетох това паднах от смях *lol*

ko4o4
17.07.2014 23:56

*joking**joking**joking* така си е *cigarette* само лудогорец стават за нещо

L4ecTuTucToMy4u
17.07.2014 22:44

До коментар [@comment 1670164] от [@user komara92]:

Така разправяше и миналия сезон....*lol**joking**joking**lol*

komara92
17.07.2014 22:52

Нищо не съм разправял миналия сезон ние бяхме трагични *wink*

chehli
17.07.2014 22:38

Гов*дата да не знаят много че тех пак ще ги опъваме в първенството

rad011
17.07.2014 22:39

Не бъди толкова сигурен.

Gogata85
17.07.2014 22:36

Няма какво да се обиждаме и караме. Ясно е ,че българският клубен футбол е мега зле *sad* Надявах се ,че все пак срещу този съперник ЦСКА що покаже някаква игра, но явно пак с измислени чужденци на килограм няма как да стане, а това са възможностите на отбора в момента. Явно, че за да може някой отбор да изплува е да се намери някой като Домусчиев да го издържа. Такъв човек за ЦСКА явно няма *sad* Както каза някой по-долу, дори и да ги отстраним тези, то срещу някой по-стойностен отбор ще берем яко срам. Но поне за коефициента ще е добре да продължим напред пък каквото стане. Идея си нямам този сезон за какво и с какво ще се борим. То е ясно, че при такива обстоятелства Лудогорец трябва да е шампион при това с разлика от другите.

Big_Ivan017
17.07.2014 22:35

Слаб старт в ЛЕ??? Че те още не са се класирали за ЛЕ! *lol* Дано успеят все пак! *smile* Нека успеят всички български отбори тази година! *smile*

marin_cska
17.07.2014 22:35

Нещата са много зле във българският футбол. Щом вече и втория кръг май няма да може да се преодолява направо не ми се мисли.

vlado1914
17.07.2014 22:34

3 много слаби отбора тази вечер просто нямам думи за положението в бг футбола единствено лудогорец за сега показва че може да играе в европа

komara92
17.07.2014 22:34

До коментар [@comment 1670136] от [@user KYP3AroBeDaTa]:

Уау колко си забавен,чак забравих да се смея *lol* Всички гледате резилите,но никой не спомена как сме единственият отбор играл в ШЛ и стигнал до 1/4 финал за купата на Уефа *wink*

Akcionera
17.07.2014 22:31

Както вече казах Зимбру зарадва цяла България. Благодарим на Зимбру за радостта, която носят на България.

Прасета, следващият път сидията няма да е ваш роднина от Турция. Следователно няма да свири всяко побутване и симулация в ваша полза.

Успех на Зимбру и във следващият мач. *thumb_up**thumb_up**thumb_up*

dido.dupskray
17.07.2014 22:29

Сега за какво обиждаш Стойчо Стоев ???.То се видя че тима не е във форма *smile* *smile* просто противникът не е силен *smile* *smile*

Rezors
17.07.2014 22:27

От новите най ми харесаха Бергонси и Йоаким от част,като цяло се вижда,че Стойчо е тъпак и явно и тая година ще е мъка и протести...една дума..ТРАГЕДИЯ!*stop**sad*

fivooo
17.07.2014 22:18

Слаби са българските отбори, а софийските не струват и жълти стотинки. Ако ще играят така безидейно, то по-добре още този кръг да отпадат.

Deco_Sneijder
17.07.2014 22:14

Слаб ЦСКА,то не може да пуснеш 5 играчи които за сефте се виждат и да правят чудеса...вижда се че с Българи става работата,тогава защо не го правят?Човек само може да се ядосва.Поредния резил ни очаква с тая игра в Молдова... *sad*

komara92
17.07.2014 22:09

Чорбарите много се гаврят,че Левски не играят ама те са кръгла 0.Левски поне си спести срама,сега вие ще го берете *beer*

MamkeviDaebagov
18.07.2014 03:51

Струва ми се, че някои хора злорадстват, но прибързано, Зимбру не са ни победили.., ще ги отстраним, а въпросните ще се издавят в собствените си комплекси, злоба и жлъч! Или в река Иртишшшшшшшш! Опа..., това май беше миналата година.... *joking**joking**joking**joking*

komara92
17.07.2014 22:36

Да бе,те Левски щото са фрашкани с пари,та само свободни агенти взимат.

fivooo
17.07.2014 22:34

Ее, от азиатски отбор е по-кофти. И при положение , че имаш база, пари, стабилност, резила става още по-голям. Докато за ЦСКА-то тва са бонус мачове, понеже... те в момента нямат нищо *joking**joking**lol**lol**lol*

komara92
17.07.2014 22:25

И?Резила е същият *wink*

fivooo
17.07.2014 22:20

Но поне Зумбру са европейски отбор *lol*

komara92
17.07.2014 22:16

Мура,Зимбру,МТК,Торпедо *wink*

kongzhong
17.07.2014 22:10

вашия срам неможе се истрие (Иртиш Павлодар )

dido.dupskray
17.07.2014 21:52

Само не разбирам защо трябва да оплувате отборите който ни вдигат рейтинга като играят във Европа*erm**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**sad**scared**scared**sick*

tagen
17.07.2014 22:01

защото нито Левски нито цесека вдигат реитинга а го смъкват и излагат България само е поне ни запознават с чужди отбори *lol* и след като нищо не правят за бг какво да правят феновете освен да се хранят един друг *lol*

holigan4e
17.07.2014 21:51

До коментар [@comment 1670089] от [@user Rezors]:

Кво ще разпориш ти бе анемичен ? Ще ми разпориш нещо друго от свирене. Личи ти , че в това най - много те бива. Хем от Цска Истанбул , хем от Манчо. Нема по - жалък от тебе хахахах,. Гайдар !

RVP_Reus_9
17.07.2014 22:21

Аре разкарай се, бе жалкар! Спри да се*еш в темата!

holigan4e
17.07.2014 21:46

До коментар [@comment 1670089] от [@user Rezors]:

Разбрано тате хахахахахах я трай бе ! :ДДДД

MultiRedFan
17.07.2014 21:39

Тези мазни сини келемета едвам ги изтрайвам... То бива да си тъпо говедо, но да не подкрепяш Български отбор в Евро-турнирите е много смешно.Никога не съм бил против Левски когато играят извън България, но паляци колкото искаш.. *sad* . Малко ви е тъжно че Подуяни не играе във Европа, нали? *lol**lol*

RVP_Reus_9
17.07.2014 21:38

До коментар [@comment 1670079] от [@user holigan4e]:

Да ве, Карачанаков е един от футболистите с най-добри удрари. Много яки тупалки бие. Иначе ЕВАЛА на Агитката!!! МИЛА, РОДИНО...

Rezors
17.07.2014 21:33

До коментар [@comment 1670079] от [@user holigan4e]:

Впрочем,защо се интересуваш от нас,нали вие се "интересувате само от Лефски" и само сме ви висяли в темите....калъп т*п*nerd**sick*

bobygbg
17.07.2014 21:32

Кой ги гледа Ботев. Те приключиха преди да почнат. С локо пл. ще се мъчат да не испаднат. Ама единият от двата ще испадне.

Rezors
17.07.2014 21:30

юбилея*

LegendScholes
17.07.2014 21:33

К'во се занимаваш с т'ва ненормално наркоманче на 16 годинки още не е разбрало футбол думата винаги ще има такива лапета неорентирани в живота садва се че отбора му сакат всеки го биеше

bobygbg
17.07.2014 21:30

Добър мач за загрявка. Все пак ще гостуваме на Литекс. 4 : 1 краен.

dido.dupskray
17.07.2014 21:25

До коментар [#36] от holigan4e:
Тихо там глупави коментари не искам *cool**cool*

biserms
17.07.2014 21:18

Свинете щом с тия Жумбру дет са 5ти в Молдова се мъчат така представям си срещу малко по-сериозен отбор... Ако случайно ги отстранят тия анонимници другия кръг ше берат як срам. Това е момента в който се радвам, че поне ние няма да се излагаме тоя сезон в Европа, щот сме в момента на същото дередже *joking* Само хората на Домус Ага имат някви шансове за пробив в Европа, другите са леш.

manutd_forlife
17.07.2014 21:28

На човек му е ясно, колко си неподготвен, щом казваш, че Левски са като ЦСКА. Ние имаме финансови проблеми от години и въпреки това все още сме фактор в България. Вас уж нищо ви няма и години наред не правите нищо, освен да се проваляте.

dido.dupskray
17.07.2014 21:15

Вие место да се радвате ги оплувате да ва е^а и сакатите *angry**angry**angry*

holigan4e
17.07.2014 21:13

супер случаен гол , едвам я удари ти луд ли си хахах , но пак се брои 1-1

Rezors
17.07.2014 21:20

Ех,такива нар**мани жалки сте...на вас миналата година половината голове ви бяха случайни,ама тогава си затваряхте очите,нали уро**stop*

tagen
17.07.2014 21:13

Браво *lol* Ботев се мъчат срещу второ дивизионен отбор , цесека падат от анонимници и литекс също с мъки играе ... май е най добре още от началото да се дава купата и шампионата на Лугогорец а на др отбори да им се забрани да играят в европа *lol*

manutd_forlife
17.07.2014 21:13

До коментар [@comment 1670060] от [@user quitgame]:

Вземи се успокой! Ние за разлика от вас не си губим времето и сме си заслужили място в Европа. Браво на Антон, въобще не е изненада обаче, че успяхме да вкараме, за жалост, ако бяхме малко по-концентрирани това щеше да ни е третият гол... Хубавото е, че има още едно полувреме и момчетата ще се реваншират тогава *beer*

miro211
17.07.2014 21:12

До коментар [@comment 1670060] от [@user quitgame]:

ти гледаш ли мача- евроидиотите не играят въобще слава богу

Rezors
17.07.2014 21:08

До коментар [@comment 1670054] от [@user miro211]:

Благодаря ти,много!!!*smile**smile**beer*

radoachi
17.07.2014 21:07

2 години чакане за Европа и за какво ?

Rezors
17.07.2014 21:04

Извинявайте за глупавия въпрос,но мача дават ли го по някой стрийм,защото Булсата са махнали ТВ7?*cry**cry**cry*

holigan4e
17.07.2014 21:01

Айдееееееееее 0-1 за нашите !!!!!

holigan4e
17.07.2014 21:05

По - добре да не се излагат както цска Истанбул

krasenkrasen
17.07.2014 21:03

Левски къде по кой канал ги дават ? А вярно те си гледат мача от вкъщи

madridista98
17.07.2014 21:01

хххххаххахаххаахах Зимбруууу гол ахххахахххх

dido.dupskray
17.07.2014 20:58

Хора место да оплувате цска,литекс,ботев и лудогорец трябва да се радвате че са във Лига Европа и
Шампионската Лига 1.Защото ни вдигат рейтинга 2.Защото не знаем кога пак ще можем да прославим България и със тяхното участие европейците разбират каква е България и колко е силна и нейните отбори така че УСПЕХ НА ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ ВЪВ ЕВРОПА *beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*.

holigan4e
17.07.2014 20:55

Феновете на Цска Истанбул са супер глупави бе ! Не играят с Левски , ама пеят песни против нашия клуб. :Х :Х :Х

chehli
17.07.2014 20:26

Го*едата много активни не те няма ли да си гледат техния мач *party*

LegendScholes
17.07.2014 20:23

МАчкайййййййййй Армейциииии България е с вас а жалките

fivooo
17.07.2014 20:22

Не мисля, че ЦСКА е фаворит в двубоя. Все пак успех!

manutd_forlife
17.07.2014 20:19

Крайно време беше да се завърнем там където ни е мястото. Късмет на новите попълнения, нека покажем на молдовците как се играе футбол *beer*

Deco_Sneijder
17.07.2014 20:17

Айде ЦСКА!Завръщане в Европа след 1 година пауза..с тоя кирлив състав Х не ни мърда *lol*

Akcionera
17.07.2014 20:14

Зимбру, цяла България вика за вас. Успех *thumb_up**thumb_up**thumb_up*

Отговор
:
15
Deco_Sneijder
17.07.2014 20:23

Не се излагай бе смешник.Сигурно чуваш Зимбру за първи път и веднага щуртии пляка.Заради такива като теб няма единство в България.Подкрепяйте всеки един бг отбор.Това което става в ЦСКА на никой не му харесва,че купуваме толкова некадърници,вместо да даваме шанс на юношите,но все пак сме Българи и трябва да ги подкрепим. *smile*