Еврофутбол раздава допълнителни печалби и след Световното

17:20
Еврофутбол раздава допълнителни печалби и след Световното
Световното футболно лято приключи преди дни, но не и допълнителните награди и печалби, които българския букмейкър раздава чрез своята кампания "Еврофутбол дава повече!". Четирима щастливци получиха различни суми от последния кръг на инициативата – техните имена бяха определени чрез жребий в студиото на Канал 3 в сряда. Това са: Александър Мариянов Балан от Бургас, който грабна 3 000 лева; Жельо Димчев Русев от Пловдив, който получава 2 000 лева; Йонко Василев Христов с 500 лева от гр. Долни Чифлик, Варненско и Георги Недялков Георгиев* също с 500 лева.

В телефонен разговор двамата най-големи късметлии споделиха своето вълнение от страхотната новина: "Много съм щастлив, не мога да повярвам, че ми се случва! Желая ви всичко добро и продължавайте да ни радвате!", каза Жельо.

В жребия за поредните награди участваха всички фенове, пуснали скреч карти от кампанията "Еврофутбол дава повече!" в специалните урни в букмейкърските пунктове. Инициативата стартира на 12-ти юни и продължи до 14 юли. Всеки, направил залог за минимум 10 лева със спортна прогноза или за 5 лева от Гонки, можеше да се включи в борбата за моментните и седмични подаръци: билети за Каварна Рок Фест, чисто нов мотор Harley-Davidson, колекционерски монети, пуснати специално за Световното първенство по футбол, суми от 3 000 лева до 500 лева, плажни кърпи, чаши за бира, ключодържатели, запалки, надуваеми топки и възглавнички, шапки и други.

Повече информация за имената на печелившите и техните награди от всички кръгове на кампанията можете да намерите на корпоративния сайт на Еврофутбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация