Литекс - Диошгьор, загубен

16:11
Литекс - Диошгьор, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 7 познати от 12 мача - 58.3% успеваемост

Залог на деня за 17.07.2014 г.:



Тук домакините от Ловеч не следва да имат каквито и да било проблеми. Момчетата на треньора Красимир Балъков, ако покажат необходимата концентрация и решителност пред гола, могат да лишат реванша от интрига, но ще имат нужда и от известна доза спортен шанс. Диошгьор е по-стойностен от предишния съперник на Литекс е турнира Верис, но все пак едва ли би възникнал спор, ако заключва, че унгарците са безспорно по-слаби във всички звена, а и общо спрямо своя съперник от България. Като добра предпоставка за победа на Литекс днес може да се изтъкне факта, че се очаква гостите да подходят не до там дефанзивно, което ще даде възможност класата на Литекс да окаже влияние и отборът да вземе аванс преди реванша.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
19.07.2014 00:35

Сотика утре ще се радвам да напишеш по някой ред за Българското първенство. Започва новия сезон, а доколкото имам спомени, имаш доста добра успеваемост там.

arso
18.07.2014 15:20

само не разбрах къде беше 1,6 коефицента аз повече от 1,06 не видях

kozel4e
17.07.2014 21:37

Тук в момента, след 1-во полувреме влизам 2-ка на @8.5. Сериозен отпор и липса на шанс за сега за Дьор. Съжалявам за нашите но това са реалностите. Успех.

LoNsDaLe_
17.07.2014 22:24

Браво и Х2 си струваше. А Сотирката от толкова мачове как избира все такива не знам...

orton95
17.07.2014 16:45

хвърлил съм око на Győri ETO - IFK Göteborg. Според мен си заслужава да се опита X2, Х/2 или 2ДНБ.
Зел съм го в комбинация със Зулте и Ботев. *beer**money*