Стефанов: Славия ще влезе в топ шест

14:31
Стефанов: Славия ще влезе в топ шест
"Ние в Славия не сме последователи на майка Тереза, но мислим малко по-човешки от останалите", каза президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"Нашата цел е да направим здрав и сериозен отбор, който да постави ново начало. Първата ни задача е да върнем публиката на стадиона. Искаме всеки мач да играем за победа, а това дали ще сме в първата шестица не подлежи на съмнение. Ако някой се съмнява, значи не разбира от футбол. Който гледа лесния път обикновено не свършва добре. Важното е момчетата да се борят, пък каквото сабя покаже. Не знам дали и сега не съм сбъркал. Ако някой е сигурен, че е безгрешен той трябва да се казва Иисус. Аз се казвам Венцеслав . При всички случаи ще допускаме грешки и в бъдеще. Важното е те да не са фатални. Ръководството на Славия има визия за развитието на клуба в бъдеще. Славия е оцеляла през тези 100 години, защото ръководителите й са гледали в бъдещето, а не са мислили само за настоящето. Ние искаме да направим школата си по-добра. Аз знам и мога да стана шампион. И ако решим всички ще станем, но ако нямаш здрава база и тил, все едно, че наливаш от пусто в празно. Една титла и втората година като не станеш шампион те рисуват на бесилка по стените на стадионите. Ние в Славия гледаме да остане след нас. Искаме Славия да бъде такава каквато е била 100 години. Ние в Славия не сме последователи на майка Тереза, но мислим малко по-човешки", каза Стефанов.

Той коментира и селекцията на клуба, както и тежкото положение в българския футбол. "Това, което се случва в българския футбол е олицетворение на държавата. Най-страшното е, че на много от възловите постове и в държавата, и в спорта са назначени меко казано неграмотни хора, затова сме и на такова дередже. Всеки си гледа интереса, вместо да мисли за обикновения човек. Селекцията ни е свършила, ако вземем някой футболист той ще е по-скоро като попълнение, но не на всяка цена. Имаме достатъчно футболисти на всички постове, а и редно да се даде шанс на юношите ни", допълни шефът на "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
17.07.2014 17:25

Лудогорец, Левски, ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив и Берое. Според мен, това ще е първата шестица! Първите 4 са сигурни, вече може да има изненади за последните 2 места.

crazy_rabbit
18.07.2014 07:40

Ботев ще са кандидати за изпадане, ако Цецо Мустака не се върне *wink* И ето ни в топ 6 *wink*

GrandeBarca
18.07.2014 03:18

Първите 4ри са си сигурни ДА....другите 2 места..Славия наистина може и да се опита да се намеси не е невъзможно...особено след срива в Ботев..ама и според мен това е 6та Лудогорец,Левски,ЦСКА,Литекс,Ботев Пд и Берое

Rezors
17.07.2014 15:02

Е има си хас,то вие трябва да се прекръстите на Шестия*smile*

Rezors
17.07.2014 16:07

Даам,има и друг факт...да имате минимум 6 уговорени мача*smile*

crazy_rabbit
17.07.2014 15:46

Много забавно чорби... Факт е,че има по-голям шанс да завършим в шестицата, отколкото да не ви съдят 2 седмици *wink*