Стоев: 4:0 е добър резултат, все още не сме във върхова форма

22:26
Стоев: 4:0 е добър резултат, все още не сме във върхова форма
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че е доволен от победата над Дюделанж в първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Хубаво е, че победихме. 4:0 е добър резултат. Вижда се, че има по какво да работим. Не сме във формата, в която трябва да бъдем. Доста време не бяхме играли европейски мач. Нормално е да не сме в игрови ритъм. Аз още в Англия казах, че не сме в желаната форма. Аз си познавам отбора. Има още неща, които се желаят. Надявам се нещата да се канализират в течение на мачовете“, коментира Стоев.

"Нормално е да има неща, от които не съм доволен. Напълно възможно е да дам шанс на други футболисти в реванша, за да може да се стикова съставът. Със сигурност в предстоящия мач с Хасково ще направя промени в стартовия състав“, допълни наставникът на зелените.

"Всичко върви по план. Не може от първия мач да се в топ-форма, защото на шестия ще има спад. Постепенно с мачовете ще изгладим нещата. Не е имало подценяване през първото полувреме. Имаше доста индивидуални грешки и от там дойде всичко“, каза още Стоев.

"Не мога да давам индивидуални оценки. Това е един отбор. В едни мачове някои се представят по-добре, в други – други блестят“, заяви специалистът.

"Не мисля, че сме обиколка пред останалите тимове в А група“, каза още Стойчо Стоев.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Iznasilva4a
17.07.2014 06:04

Ай Лудогорец да се класират в Шл и Барса да гостуват в тука. Да видят България футболисти като Месси и Иниеста, щото те са виждали само Роналдиньо. Диньо игра срещу Лецки преди няколко години и бг фенчетата видяха как развинтваше говеденцетата през минута...сега Бог Лео и Андрес ще могат да си поиграят с един друг бг отбор, но само ако Луноходец се класират за групите, щото преди това могат да срещнат Ред Вул, който направи за смях Бахрейно на великия Пеп.

madridistaaaaaa
17.07.2014 10:50

Снимка на Пепе , фен на Барселона?