Младенов: Зимбру прилича на Берое като стил на игра

19:05
Младенов: Зимбру прилича на Берое като стил на игра
"Имахме изпратени хора, които да наблюдават и двете срещи от Лига Европа на Зимбру. Имаме информация за тях. Това е отбор, който много се доближава до стила и играта на Берое", заяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

" Зимбру имат един добър централен нападател и един много грамотен технически офанзивен халф, през който минава идейността на отбора като цяло. Чака ни труден мач, но ние трябва да победим. Наясно сме със състава, който ще използваме. Иван Маркович се контузи на вчерашната тренировка и ще бъде опериран. Надявам се да бъде успешна операцията и бързо да се възстанови, защото имам желанието да разчитам на него. Имаме проблеми през тези два дни и с Тунчев. Той не взе участие в тренировките, но днес ще се включи активно с отбора. Това е като проблеми", каза още Младенов.

"Имаме хора, които са на проби и от тях ще изберем тези, които покажат качества в тренировките. Много по-добри сме от миналата година, ако трябва да се прави някакво сравнение. Надявам се, че с всяка изминала седмица отборът ще се представя все по-добре и ще се сработи бързо. Нека да не бързаме с изявления от типа кой ще играе и кой няма", добави треньорът на "армейците".

"Селекцията е почти приключила, но във футбола винаги може да има изненади. Търсим състезател на поста на Маркович, който е контузен, както и един централен защитник, който да даде конкурентност в тази зона. Много хора напуснаха през миналата година и трябваше да търсим нови футболисти. Черни и Райс бяха основни състезатели през двата полусезона. Сега имаме нов вратар. От линията на защитата липсват трима от миналия сезон - Фо-Поре и Менди вече ги няма, а Вальо Илиев е контузен. Остана само Апостол Попов. Ще имаме почти нова защита. От халфовата линия липсват основни състезатели като Тошко Янчев, Еимл Гъргоров и Чочев. Нови хора вкарваме и в тази зона. Зоната за централен нападател също е с нови хора. Само крилата запазихме. За съжаление това е орисията на ЦСКА през последно време. На мен най-малко ми се иска такова нещо да се случва. Желанието ми е да се надгражда. Искам да се стабилизира финансово клуба. Информацията от това естество е положителна. Хубаво ще е да се работи и по базите, за да може ЦСКА да се развива и да бъде грандът, който искаме да бъде", каза още Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
16.07.2014 19:33

Ще видим,как ще се представите,аз си имам едно на ум