Инти Гас - УТК Кахамарка, спечелен

14:06
Инти Гас - УТК Кахамарка, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 6 познати от 11 мача - 54.5% успеваемост

Залог на деня за 16.07.2014 г.:



Инти Гас е лидер със само едно поражение след шест изиграни двубоя, но той трудно ще задържи тази положителна тенденция. Класата и моментните възможности изглеждат доста по-ниски от постигнатите резултати и с натрупването на мачове формата му напълно логично ще спадне. УТК Кахамарка изглежда по-стойностен от своя опонент и днес следва да бъде в ролята на фаворит. УТК има общо четири мача с този съперник, като спечели абсолютно всички и днес, ако не вземе максималното, то би трябвало трудно да инкасира поражение. В шест двубоя до този момент днешните гости паднаха само веднъж и това в известна степен разкрива техните възможности.

Прогноза: Х2; Коефициент: 1.70

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
16.07.2014 15:46

ВИП предложенията от днес:

Кингдао Йонон - Чангчун Ятай

турнир: Kитай, Купа
час: 10:30ч.
прогноза: 1X
коеф: 1,53
сигурност: 7/10
букмейкър:

Инфото тук бързо ще плъзне и коефициента за това, че домакините няма да загубят ще падне още. Те не са загубили последните си четири мача с този съперник, като спечелили половината от тях и това показва, че статистиката е нас, но не това е най-важното тук. Чангчун Ятай е участник в битката за оцеляване като в първенстово спечели последните си две срещи и треньорът заяви, че иска да запази положителната тенденция, но спрямо мачовете в шампионата. Поради това той заяви, че днес почти всички основни изпълнители ще получат почивка, а турнира няма да бъде сред приоритетите до края на сезона. И тук както във вчерашното предложение от Китай разликата в класите на двата тима не е голяма и домакинит имат добри шансове, ако не да продължат с лекота, то поне да не загубят.

краен резултат 3:2

Улсан Хюндай - Джеонбук Моторс

турнир: Южна Корея, Купа
час: 13:30ч.
прогноза: 2 ДНБ
коеф: 1,67
сигурност: 7/10
букмейкър:

Освен, че Джеонбук е по-силния тим от двата, той има категорично сериозни намерения в турнира и днес ще предложи най-доброто като изпълнители и възможност в желанието си да елиминира своя съперник. В последните си четири гостувания на този терен гостите паднаха само веднъж, като спечелиха половината от двубоите и днес са доста по-близо до победата.

Краен резултат: 1:2