Иван Маркович скъса предна кръстна връзка

12:54
Иван Маркович скъса предна кръстна връзка
Лоша новина сполетя ЦСКА в навечерието на първия мач от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Зимбру.

Халфът на червените Иван Маркович скъса предна кръстна връзка на коляното и ще претърпи операция, съобщава "TV7". Той със сигурност отпада от сметките на Стойчо Младенов за утрешния двубой и не е ясно колко време ще отнеме възстановяването му. На сърбина се разчиташе много за новия сезон след продажбата на Ивайло Чочев в Палермо и отказването на Тодор Янчев.

През последните дни медиите в Италия писаха, че Палермо иска да привлече и Маркович, който в родината си е известен с прякора сръбския Неймар. Срещу Зимбру Стойчо Младенов няма да може да разчита и на наказания Мартин Камбуров.

Мачът на ЦСКА срещу молдовците е утре, 17 юли, от 20:30 ч. на Националния стадион "Васил Левски".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
16.07.2014 17:07

Не съм видял кой знае какво в това момче,че чак и Палермо го искат.Нямах нищо против неговата продажба.Лошо сега с тая контузия,ще почива малко а и остава в ЦСКА,което е крачка назад в кариерата му с оглед шанса който му се откри,но нищо успех му желая.

cesekarchetooo
16.07.2014 21:34

Не си видял, защото не си гледал. Маркович е класа над Чочев и със сигурност бихме изкарали доста от него. Сега след контузията нищо не се знае. И Карачанаков беше уникален преди контузията, но скъсани връзки могат да променят всичко. Минимум 2-3 месеца ще е контузен.

manutd_forlife
16.07.2014 14:13

Хубавото е, че сега Палермо ще се оттеглят, лошото е, че ще отнеме доста време на Иван да се оправи от операцията, плюс, ще му трябват още няколко седмици да намери игровия си ритъм отново *sad*

Inevitable
16.07.2014 13:36

Мачът на ЦСКА срещу молдовците е утре, 17 юли, от 20:30 ч. на националния стадион "Васил Левски" от 20:30 ч.
да знаете че разбрахме още първия път в колко часа е мача ;д