Чочев: Имаше вариант да остана в ЦСКА

14:58
Чочев: Имаше вариант да остана в ЦСКА
Имаше вариант да остана в ЦСКА, но от Палермо бяха много настоятелни", каза новото попълнение на Палермо Ивайло Чочев.

"Имах няколко оферти и не съм избрал Палермо на всяка цена. Имаше дори вариант да остана в ЦСКА, аз го исках. Офертата на Палермо беше най добра. Водихме преговори и с Монако. Те обаче ни обясниха да изчакаме, а хората от Палермо не спираха да звънят. Видя се, че имат силен интерес и аз прецених, че там ще имам възможност да играя. Амбициите на този клуб са добро класиране в първенството и участие в евротурнирите. Показаха ми схемата си на игра тя е 5-3-2, аз мога да играя на три позиции в центъра на терена. Знам, че ще е трудно там, но аз обичам да ми е трудно. Вярвам, че ще успея. Всичко си зависи от мен. В този град футболът е религия", каза Чочев.

Той призна, че днес ще се сбогува със съотборниците си от ЦСКА. "Все още не съм се разделил със съотборниците си от ЦСКА. Малко по-късно днес те имат тренировка и ще го направя там. Този отбор ми е дал много. Благодаря на Стойчо Младенов, съотборниците ми и феновете. Надявам се да вземат Купа или титла тази година, защото го заслужават", каза Чочев.

Ивайло Чочев стана играч на Палермо. Договорът е за 3 години и е безспорен успех за двата клуба, а и за Ивайло Чочев. 21-годишният армеец ще играе в Серия А и се ползва със специалния интерес на президента на италианците Джампарини и спортният директор Чераволо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация