6 000 лева очакват четирима участници

14:00
6 000 лева очакват четирима участници
Точно 6 000 лева очакват четирима участници в последната четвърта седмица на кампанията "Еврофутбол дава повече!", която българският букмейкър провежда по време на Световното първенство по футбол в Бразилия. Късметлиите, осъществили залог от началото на Мондиала или които ще направят такъв до 14.07 за минимум 10 лева със спортна прогноза или за 5 лева от Гонки, ще могат да се борят за една допълнителна печалба от 3 000 лева, за една от 2 000 лева и две от 500 лева. Те ще бъдат определени на 16.07.2014 г. в студиото на Канал 3.

Все още участниците в игрите, организирани от българския букмейкър, имат шанса да грабнат горните суми и да усетят горещината на лятото с пълни джобове. При осъществяване на залог при посочените условия, те получават скреч карта от букмейкъра, на която е написана допълнителна предметна награда - плажна кърпа, чаша за бира, ключодържател, запалка, надуваема топка и възглавничка, шапка, тениска на Каварна Рок Фест, химикалка, както и печалба на стойност 1 лев, която може да бъде използвана за залог в пункта, в който е получена. Тези пък, на чиито талони има "Печелиш участие за големите награди" трябва на гърба на талона да попълнят трите си имена, телефон и дата на раждане и да го пуснат в специалната за целта урна в пункта.

От началото на кампанията Еврофутбол раздаде 100 билета за Kavarna Rock Fest и определи името на собственика на чисто нов мотор Harley-Davidson. Тази седмица станаха ясни тримата, които получиха по 500 лева и новите 30 човека, собственици на колекционерски монети с изображението на Фулеко – талисмана на Световното първенство.

Повече информация за инициативата на Еврофутбол можете да намерите ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация