Левски се наложи минимално над Хасково

21:12
Левски се наложи минимално над Хасково
Отборът на Левски записа успех с 2:1 над Хасково в контролна среща, а преди началото на мача на стадион "Георги Аспарухов" сините представиха своя състав за предстоящия сезон.

Възпитаниците на Пепе Мурсия започнаха много силно мача, но постепенно нивото на играта им падна и в крайна сметка те не впечатлиха особено феновете на тима. Новото попълнение Мигел Секейрос откри резултата в 10-та минута след асистенция на Веселин Минев, пет минути по-късно капитанът Валери Божинов удвои с глава след центриране от корнер на Секейрос. Малко след това Валери Домовчийски пропусна да покачи на 3:0, след като остана очи в очи с вратаря на Хасково Николай Банков, но постепенно гостите изравниха играта.

В 50-та минута играчите на Хасково развиха добра контраатака, която завърши с точно центриране и изстрел с глава на опитния Емил Ангелов, който не остави шансове на Стефано Кунчев. До края на мача Стефан Велев уцели греда след страхотен изстрел от воле от далечно разстояние, като това бе всичко по-интересно в двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fedya
12.07.2014 22:19

Все са играли срещу манчестър сити :Д

Rezors
13.07.2014 02:46

Сити ли?*confused*

a00011
12.07.2014 23:59

Какво общо имат Манчестър Сити в цялата ситуация?