Черноморец преговаря за Благо Георгиев

08:52
Черноморец преговаря за Благо Георгиев
Черноморец Бургас води преговори за привличането на Благой Георгиев, съобщава "Тема Спорт".

Националът е твърдо решен да напусне руски си тим Терек Грозни, където бе трансфериран преди година от Славия. Благо има сериозни пререкания с треньора си Вячеслав Грозни и официално обяви, че си тръгва.

Вариантите за халфа са доста, като до скоро се смяташе, че може да продължи кариерата си в Борусия Дортмунд или в друг немски клуб, но според информациите, офертата на Черноморец му се сторила доста привлекателна.

Треньорът на "акулите" Красимир Балъков нападна БФС за решението да ограничи броя на чубжденците извън ЕС в българското първенство. Забраната принуждава Черноморец да се насочи към българския пазар, където бургазлии вече удариха на камък в опитите си да вземат Даксон Да Силва от Локомотив Пловдив и Иван Стоянов от Сливен.

До края на тази седмица се очаква да има развитие по трансфера на Благо Георгиев в Черноморец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aeonflux
29.06.2009 20:59

Какъв виц?Тоя Благо изобщо не е за Черноморец Бургас,а за КОМ 2016!Първо да се научи да подава точни пасове и да бие във вратата,и после да става футболист!

Ar1es
29.06.2009 09:14

Не мисля, че този трансфер ще се получи. Благо заслужава малко по-високо ниво на игра, макар и факта, че Черноморец се дигнаха малко напоследък, но не... За мен няма нищо да се получи! *thumb_up*