Волфсбург моли Дзеко да остане, увеличава му заплатата двойно

14:16
Волфсбург моли Дзеко да остане, увеличава му заплатата двойно
Волфсбург полага неимоверни усилия, за да задържи в състава си нападателя Един Дзеко. Голмайсторът е трансферна цел № 1 на Милан, а по всичко личи, че и желанието му е да играе на "Сан Сиро".

При последната си среща с шефовете на "вълците", Дзеко е получил предложение за нов договор с клуба и много по-добри финансови условия. От германския шампион са обещали на футболиста двойно по-висока заплата.

Босненецът е отказал да коментира бъдещето си, но ще трябва да решава бързо, тъй като вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани съобщи, че "росонерите" няма да го чакат цяло лято. Емануел Адебайор от Арсенал също е вариант за нападението италианския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
29.06.2009 20:31

UltraBlueHool....Аз не споря че в Милан в момента са в много добро състояние.Вижда се че не са.Но да кажеш че Дзеко щял да си провали кариерата там е смешно.А тва че догодина Милан щели да се борят да не изпаднат го оставям без коментар.Явно доста лекари са напуснали БГ...... *lol* В Италия може да си провали кариерата ако иде в Болоня,Сиена или Аталанта.Когато говорим за Милан,Интер или Юве...нещата са много по-различни.За Волфс бург казах вече.Просто са си средняци и през новия сезон ще го докажат.Това което им се случи едва ли в следващите 15 г...пак ще стане.Освен ако не ги купи някой шейх..... *wink*

idol_bg
29.06.2009 20:21

zenith359...Вижда се...че говориш наизуст без да си подготвен.За каква кариера на Ривалдо говориш,след като той дойде в Милан на 30г.И кой според теб трябваше да е резерва тогава за да играе Ривалдо.Шевченко или Руи Коща може би.Ривалдо си беше изпята песен когато дойде в Милан.Анчелоти му даде достатъчно шансове в началото,а той нищо не игра.Колкото до Роналдиньо неговата кариера приключи още в Барса.Рийкард беше човека който направо го извади от състава и в продължение на 6 месеца Рони дори не ходеше на тренировки.Когато дойде в Милан той не беше играл футбол от 6 месеца.Просто Рони сам си я провали кариерата,но по твойта логика сигурно Барса му я е провалила....хихихих

UltraBlueHool
28.06.2009 23:24

Фичо е прав.Милан не са същия отбор като преди.Догодина може и да се борят да не изпаднат.Ако премине в Италия ще падне нивото му.Волсбург са перспективен отбор и мачкат наред.

zenith359
28.06.2009 23:13

ами да не говорим за имена като ривалво и роналдинио!!!! кариерите на тези играчи беше провалена поради "великият" трениор анчелоти!!! сега като го няма нз може и да не е така!

idol_bg
28.06.2009 22:02

Fi4o_CskA...Айде приятелю да ми дадеш примери все пак,кои са аджеба тия играчи дето са си провалили кариерата в Милан.И като играят вълците в ШЛ тая година докъде мислиш че ще стигнат.Най-много да прескочат групите и то ако имат късмет при жребия.А догодина дали Волфсбург ще играят пак в ШЛ как мислиш....Туй с развитието на Дзеко във Волфсбург не го споменавай друг път щото ще ти се смеят много.... *lol*

Fi4o_CskA
28.06.2009 21:17

за кфо говорите глупости. Мн по добре 6е е ако Дзеко остане във Волфсбург. В момента те са мн добри и 6те играят шампионска лига в милан само кариерата му 6те се провали както става в пове4ете слу4аи (да не давам примери с играчи) дано остане във волфсбург има мн по голям 6анс да направи име в футбола. *wink*

idol_bg
28.06.2009 16:19

Тва ще е най-голямата простотия ако Дзеко остане във Волфсбург.Просто си бие един много голям шут по кариерата.Те сега кво си мислят в Германия,че всяка година ще са в Шампионската лига тия Волфсбург.Абсурд.Догодина най много 4-5 место им давам.По добре сега да си продадат звездите щото догодина няма да струват и на половина.При цялото ми уважение те са си средняшко отборче.В Милан нещата са много различни.Колкото и да са в криза и да са слаби...Милан си е Милан..един от великите отбори на планетата.Дзеко там може само да се развие и да стане голям играч.

g0ldmember
28.06.2009 16:06

Точно този сезон Бундеслигата беше на изключително високо ниво.
А в Милан, освен разочарование, нищо друго няма да намери.

TigerJK
28.06.2009 15:45

Златан е в Интер, ако се не лъжа :> а и кво като е шампион с Волфсбург, бундеслигата отдавна не е на нивото на Висшата Лига или на Примиера, Калчото също не е, но според мен в Милан има по-добро бъдеще за Дзеко, а и Карло вече го няма така че може и да станат отбор :>

elephant
28.06.2009 15:40

Че защо му е да ходи в Милан ... там дали ще вкара 25 гола, а ?! С Волсбург е шампион, а с Милан, ако продадат Златан... не ми се говори.

Nenoph
28.06.2009 15:10

Не е от сайта. Просто преди месец Джеко договори личните си условия с Милан. Остава да бъде постигнато споразумение между отборите, а Волфсбург се опъва като прасе по Коледа... Тъпа работа е след като футолисти афишира желанието си, да го държат на сила. Никой няма да спечели от такава игра "на инат"

samomanutd
28.06.2009 14:44

кво стаа в тоя сайт преди 1 месец пи6е6е дзеко подписа с милан са пи6е 4е трансфера не е завър6ен