Аустрия Виена - ПСВ, загубен

14:20
Аустрия Виена - ПСВ, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 2 познати от 5 мача - 40.0% успеваемост

Залог на деня за 08.07.2014 г.:

Аустрия Виена - ПСВ, 20:30 часа

Тук този двоен шанс изглежда волю поради няколко обективни причини. За Аустрия Виена това е последна контрола преди началото на новия сезон, защото виенчани на 20.07 ще изиграят първият си мач за първенство. Те ще заложат на най-добрите си изпълнители в този мач и ще търсят добра игра и максимално сериозно представяне за приятелски двубой. За ПСВ ситуацията е крайно различно, защото първенството на Холандия започва чак на 10.08, а и много от основните изпълнители днес няма да бъдат на линия заради ангажименти с националния отбор на страна. Холандците са в началото на своята подготовка и логично ще дадат шанс на много нови играчи от отличната им школа, а и ще опитат различни игрови модели. Тук при тези дадености, въпреки че мачът не е официален, Аустрия не следва да загуби.

Прогноза: 1Х; Коефициент: 1.62

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mistral
08.07.2014 16:06

Подозирам, че след този мач отново дълго време няма да видим австрийски отбор в рубриката *lol* Успех с прогнозата, все пак двойния шанс дава някаква сигурност, но няма да се учудя, ако след добра игра и 1-0 ПП, второто австрийците сменят отбора и гушнат кеша *money* *lol*

mistral
08.07.2014 22:39

Ами прилично, да ти кажа *smile* Макар и само на @5,00 в 86мин. за още 1 гол.

putopalo
08.07.2014 22:32

Пич,дано някой се е възползвал от това "пророчество" и дано си им избил зъбите на букитата.*beer*