И Барса извади списък с трансферните желания

11:03
И Барса извади списък с трансферните желания
Барселона очевидно ще отстъпи по блясък и мащаб на Реал Мадрид що се отнася до селекцията, но въпреки това "каталунците" също са приготвили списък с най-желаните от тях футболисти.

Според информациите това са: Давид Вия от Валенсия, Франк Рибери от Байерн Мюнхен, Луис Фелипе от Депортиво Ла Коруня и Хавиер Масчерано от Ливърпул.

"Работим по селекцията. Вече е ясно какво търсим и кого следим. Надявам се преговорите да вървят добре и скоро да имаме всички играчи, които искаме. Не желая да коментирам ситуацията около Реал Мадрид. Те работят по техен проект, ние по наш. С нетърпение очаквам "Ел Класико", за да видим кой е работил по-правилно през лятото", съобщи президентът на Барса Жоан Лапорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
02.07.2009 15:43

Искам Вия ! Бенитез едва ли ще пусне Масчерано..

BoyToy
02.07.2009 10:59

paco_kl...прав си,но работата е там,че и Масчерано също не иска да напуска Ливърпул.Той ще си остане на Анфилд до края на кариерата си *thumb_up*

paco_kl
28.06.2009 15:56

абе момко,въпросът не е в това,дали ти ще позволиш или пък бенитес да управлява желанието и амбицията на даден футболист да се развива!съгласен съм,че ливърпул е велик клуб и е постоянна величина в европейският футбол,но..барса в момента е критерий за истинска наслада и красота във футболен аспект.като прибавим и климатично по хубавата страна Испания,не виждам защо аржентинеца да не стегне куфарите за каталуния.пък и както го е казал твореца-незаменими хора няма.няма да ти давам примери,и сам ги знаеш

BaBuLcHo
28.06.2009 11:32

Рафа никога няма допусне, Масчерано да си тръгне от Анфилд *wink*

BaBuLcHo
28.06.2009 11:31

Хавиер Масчерано в никакъв случай няма да отиде в Барса .. Рафа никога няма да го пусне да напусне ПуЛ *wink*