Сколари: Неймар не си усещаше краката

14:34
Сколари: Неймар не си усещаше краката
Селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари разкри, че Неймар е бил уплашен да не се е парализирал след контузията в гърба по време на мача с Колумбия.

Неймар е с увреден лумбален прешлен. Контузията бе причинена от удар с крак в гърба му, нанесен от защитника на Колумбия Сунига в края на четвъртфинала, спечелен от Бразилия с 2:1 във Форталеза.

"Той казал "Не си усещам краката". Марсело се уплашил и викнал лекар, но лекарят не можа да влезе в тази объркана ситуация. Беше голям шок, да видим как качват Неймар на хеликоптер. Как той плаче и колко го боли. Неймар е човекът, който прави разлика във всеки отбор. Загубихме нещо, което не искахме, особено за полуфинала и финала. Ако може да бъде с нас той ще бъде. На скамейката или в ложите. Зависи от състоянието му в идните дни. Неговото желание е определено да е с нас", каза Сколари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
07.07.2014 07:21

Скочи му в гръб с коляно в бъбреците. Не уцели бъбрека и му размести прешлен.

Суарес "загуби" равновесие и потърси баланс със зъбя в рамото на плешивкото.

Изглежда си прав.

rostislav.kovachev
06.07.2014 21:05

Ами като правят такива проблеми за ухапванията на вампира, много ясно, че разни анонимници ще предпочитат да влизат брутално, чак осакатяващо, особено като картон даже може и да не получат, камо ли нещо по-сурово.

Чувай само какви ценности се ширят в УЕФА, и у нас...
Тихо, тихо..

Ginekologa
06.07.2014 23:01

това ако е брутално влизане явно не си добре

AC_Milan_92_45
06.07.2014 16:51

Не мога да си представя моментния ужас, дали това, че не си усеща краката е нещо временно и ще го излекуват за седмица или месец или че никога няма да проходиш. Бегай да не дава Господ никому такова нещо