Спортинг Кристина - МаПС, загубен

14:14
Спортинг Кристина - МаПС, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 2 познати от 3 мача - 66.66% успеваемост

Залог на деня за 05.07.2014 г.:



Дори този коефициент тук изглежда стойностен, предвид възможностите на двата тима. Логично е тук корекциите по линиите да бъдат динамични, защото домакините, макар краят на първенството да е толкова далеч може да се констатира, че те са вече изпаднали. Спортинг Кристина е последен с четири точки, а първият тим над него е с тринадесет пункта, което ясно показва колко неконкурентно способен е той. А осемте загуби в последните десет мача го потвърждават. МаПС загуби едва два от последните си девет мача и то все от съперници над него в таблицата и тук просто не следва да има проблеми. Двата тима са се срещали общо четири пъти като МаПС спечели три от тези мачове при едно реми. По-рано през сезона днешните гости победиха този опонент на своя стадион с категорично 4:0 и тук не следва да имат каквито и да било затруднения. Стойност може да се потърси в опицията гостите да спечелият с повече от гол разлика.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация