Руски новак привлече Ники Михайлов

13:41
Руски новак привлече Ники Михайлов
Вратарят на националния отбор Николай Михайлов ще продължи кариерата си в новака в руския елит Уфа. Начело на тима е бившият нападател на Русия Игор Коливанов, съобщава "Меридиан мач".

През последния сезон Михайлов бе футболист на италианския Верона, но пропусна цялата кампания, след като се контузи. След напускането си на Твенте българинът записа едва един мач в Италия, при това за Купата срещу Сампдория.

Представители на руския тим са дошли в София да преговарят с агента на Михайлов Лъчезар Танев, като двете страни са договорили за контракт от един сезон. Вратарят и досегашният му тим Верона се разделят по взаимно съгласие, като така Уфа няма да плаща на италианците. През миналия сезон дебютантът в Премиер лигата завърши на четвърто място във втора руска дивизия, но се справи с тима на Том Томск в баража и така за пръв път в историята си ще играе в руския футболен елит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skyblue_moon
06.07.2014 22:43

Тия да не са го спечелили на карти ? Ще бъде съотборник на Марсиньо.

asdsasds
06.07.2014 17:52

Дано пропадне като Николери и да бъде основна трансферна цел на Уефски !!!

ko4o4
06.07.2014 15:31

Жалко ... дано да се стегне и кариерата му да тръгне отново нагоре

Heavenhell
06.07.2014 14:23

Докъде пропадна само.. Да си беше останал в Твенте.

BoB_i_leshta
06.07.2014 14:33

Сериозно ли мислиш ,че той е искал да си тръгне от Твенте. Просто холандците съзряха "таланта" му и решиха да пускат 41-годишния тогава Сандер Бошкер вместо нашия. Иначе "Deco_Sneijder" е прав. Едно време бе един от най-добрите в Ередивизи ,но след няколко последователни фрапантни грешки формата му се влоши доста ,а явно и самочувствието му падна.

Deco_Sneijder
06.07.2014 14:11

Лелеле до къде опря това момче...а по-едно време беше най-добрия вратар в Холандия...жалко наистина,но сега поне ще играе и ще имат шанс да го забележат другите отбори.А в националния,докато го има Владо,той терен няма да помирише,ако има справедливост де *smile*