Ди Стефано изпадна в кома след инфаркт

00:46
Ди Стефано изпадна в кома след инфаркт
Един от най-великите футболисти в историята Алфредо ди Стефано е изпаднал в кома, след като е получил инфаркт днес в Мадрид.

Лекарите от болница "Грегорио Маранон" в испанската столица се борят за живота на легендата на Реал Мадрид. "Той е получил кардио-респираторен арест. Екипът от спешна помощ е възстановил работата на сърцето след 18 минути, след което той е бил закаран в тежко състояние в "Грегорио Маранон". В момента той е в кома и следим неговото състояние", съобщи източник от болницата, цитиран от Франс Прес.

88-годишният Ди Стефано е най-голямата легенда в историята на Реал Мадрид, като за 11 сезона с екипа на Кралския клуб печели 5 пъти Купата на европейските шампиони. В момента той е почетен президент на Белия балет. На международно ниво той е представял националните отбори на родната си Аржентина и на Испания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

macolata
06.07.2014 17:58

За съжаление такъв е живота дано се оправи и му пожелавам ако това стане още дълъг живот .... Времето не прощава на никого дано всичко се оправи !!!!*cry*

catalan
06.07.2014 11:22

Не искам да съм груб, ама когато човек на 88 годишна възраст получи инфаркт бързо и успешно възстановяване не мисля ,че е възможно, както пожелават в първия коментар. Жалко, велик футболист.

Salient
06.07.2014 02:45

Желая му бързо и успешно възстановяване! Велик и митичен футболист!