България с 10-та загуба в Световната лига

00:44
България с 10-та загуба в Световната лига
Отборът на България продължи с трагичното си представяне в Световната лига и записа 10-та загуба, след като бе победен от Русия с 1:3 (22:25, 23:25, 25:22, 20:25).

В началото на тази седмица селекционерът Камило Плачи подаде оставка след поредицата от слаби резултати и бе заменен от асистента си Найден Найденов, който реши да направи доста промени в състава за днешната среща.

Николай Пенчев, Валентин Братоев, Мартин Божилов, Красимир Георгиев и Венцислав Трифонов бяха титуляри тази вечер, но въпреки тези рокади Русия взе първите два гейма, за да натрупа солиден аванс.

Лъвовете успяха да се преборят за третата част, която спечелиха на 22 точки, но руснаците отговориха подобаващо и рано натрупаха преднина в четвъртия гейм, за да стигнат до крайното 25:20 и да запишат нови три точки в актива си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DJIMSZ
06.07.2014 13:35

Докато другите се развиват, ние си останахме на старото ниво! Еднотипни атаки с немощни удари, пестене в защита, неразбирателства в разиграванията и т.н.!Просто останалите станаха по-силни и резултатите в момента отразяват действителността!Сега е времето специалистите да докажат,че са такива,а ние феновете да подкрепим отбора!Всеки има слаби моменти въпроса е да са краткотрайни и по-редки!

sksw
06.07.2014 13:01

Време е за промени и в треньорския щаб и при играчите. Това вече е прекалено. От един от най-добрите, се превърнахме с посмешище.. И Казийски, ако се има и се нарича българин, да вземе да зареже инатлъците си и да се върне в национала. Писна ми от "българи" като него и Бербатов. Когато стане дума за България, те трябва да зарежат клубното ниво, това кой какво казал и всички други глупости и да помогнат на страната си.. Единия заради онзи изкуфял дъртак Фергюсън се отказа от национала, защото на него така му отърваше, другия заради шефа на волейболната федерация не иска. Аре дечковци, време е да престанете с детските си глупости и да се завърнете да помогнете на държавата си..