Марадона: По-слаб арбитър не съм виждал отдавна

11:10
Марадона: По-слаб арбитър не съм виждал отдавна
Бившият селекционер на Аржентина Диего Марадона критикува остро рефера Карлос Веласко Карбайо за отсъжданията му в мача Бразилия - Колумбия (2:1). Според легендарният футболист, испанецът е бил явно пристрастен и настроен срещу колумбийците.

"Това беше най-слабият арбитър, който съм виждал през последните 10 години. Работата му беше истинска катастрофа. Хамес Родригес беше ритан по краката през целия мач. Този арбитър не трябва да свири мачове повече", възмутен бе Марадона.

В същото време той не пожела да коментира инвазиите на колумбийските играчи срещу Неймар, който бе контузен в самия край на мача и ще пропусне остатъка от Мондиала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MRed
05.07.2014 19:52

Ама Богдан Дочев не му беше проблем...понеже мрази Бразилия и винаги срещу тях говори.

rocky56
05.07.2014 13:05

А този какво само от страни критикува всички не е ли малко нагъл да се обажда навсякъде.

stefanBG111
05.07.2014 17:22

Знам че повечето са така и този беше GGMUSAF, който стана фен на Реал след като видя, че Юнайтед падат. Роналдинъо за мен е невероятен играч и Бразилия трябваше да го викнат, независимо каква му е формата, същото и за Кака. От Марадона и Пеле и двамата са велики играчи, оставяме настрана, като хора какви са, аз ти казвам за футболни качества, които безспорно имат.

GrandeBarca
05.07.2014 16:36

Да...ама повечето са така..и затова феновете на другите отбори ни се смеят...половината ''фенове'' на Барса и Реал са от Меси и Роналдо..познавма един беше от Юнайтед..после стана от Реал ..и е за Португалия даже и ако играят срещу България сещаш се защо..и аз съм фне на Барселона от 2002..1вия мач,който гледах беше на 1/2 финала на ШЛ срещу РМ...биха ни 0-2...но бях за Барса..тов ами бе и 1вия мач които гледах и си станах за Барселона

stefanBG111
05.07.2014 16:11

Не съм фен на Барселона заради Меси, фен съм на отбора от 2002 година и не съм като другите дето сменяват отборите веднага като паднат. А и не съм за Аржентина, а за Германия. Не си мисли че съм като оня GGМYSAF или MESSIMANIA които веднага зарязаха отборите си и ги сменят през 2 седмици. Или си фен за цял живот на този отбор или не си никакъв фен.

GrandeBarca
05.07.2014 16:00

Бегай бе..защитаваш го защото е от Аржентина,а и Меси е от там..фен си на Барселона заради МЕси..ти не си никакъв фен бе..ако Меси премине в Сити ще станеш от тях..ккакто половината от Юнайтед станаха за Реал..как може да сте фенове на Барселона срамите отбора...фенове на играчи...не ми се праи фен си на Аржентина заради Меси...сега ще се изкараш голям и ще се изкараш още от времето ан Марадона...и не се праи ''ако нямаше великите Гаринча и Бебето навремето, едва ли щеше да вкара толкова, докато Марадона повечето голове той си ги е изработил.'' тук трябваше нещата да са'' но ако ги е нямаЛО великите Гаринча и Бебето,едва ли е щяЛ'' не се праи ,че си ги гледал..и да ФУТБОЛА е игра от 11 човека...не от 1...щом Марадона сам си ги е изработил..защо не е играл сам а с още 10 човека..ебати неуместния коментар смешко

stefanBG111
05.07.2014 15:39

Ти наистина не си добре Марадона е велик играч, а ти явно нямаш никаква представа от играта му в Аржентина, щом му викаш леке. Пеле е вкарал повече голове, но ако нямаше великите Гаринча и Бебето навремето, едва ли щеше да вкара толкова, докато Марадона повечето голове той си ги е изработил.

GrandeBarca
05.07.2014 15:18

Това леке няма право да говори нищо....да си гледа неговата Аржентина и да не говори...той за кой се помисли...тоя смешник не може да стъпи на пруста на Пеле,Гаринча,Бебето,Кройф,Роналдо даже и на Меси и Кристиано....човек,който взима забранени стимуланти е пълона скръб,...тоя да не се мисли за никакъв..само го виж на снимката пък и е грозен

IM_A_PLAYER
05.07.2014 14:50

Соник *joking**joking* на този дърт наркоман не му работа да обижда хората.

devic
05.07.2014 14:04

на "този" му е разрешено абсолютно всичко. включително и да оценява работата на така или иначе некадърния рефер.