Челик Никшич - Копер, спечелен

14:05
Челик Никшич - Копер, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 0 познати от 1 мача - 0% успеваемост

Залог на деня за 03.07.2014 г.:

Челик Никшич - Копер, 18:30 часа

Разликата в моментните възможности и реалности тук е наистина голяма, като няма съмнение, че Копер е много по-силен от своя съперник и не следва да срещне сериозни зартуднения. Гостите са амбициозен клуб и не следва да има проблеми срещу настоящия опонент. Челик завърши на трето място в местното първенство в края на кампанията, но беше напуснат от редица основни изпълнители. Техните места бяха заети от редица млади играчи без опит в международните клубни турнири и това днес няма как да не проличи. Копер вероятно ще убие интригата в тази двойка още в първия мач, въпреки че ще бъде гост.

Прогноза: 2; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chochando
03.07.2014 23:42

[@link http://www.youtube.com/watch?v=sk0zo_S4LrM&feature=youtu.be] *joking**joking**joking*

chochando
03.07.2014 20:25

Тия какво порно спретнаха не е истина*joking* 77 мин 0-3 и линия за над 4.5 ?

Естествено два гола в 86 и 87 минута...

joro_sotirov
03.07.2014 19:49

ВИП мачът от днес:

Верис - Литекс

турнир: Лига Европа
час: 17:30ч.
прогноза: под 2,5 гола
коеф: 2,00
сигурност: 8/10
букмейкър:

Добра стойност в коефициента за предложената опция тук и всеки риск опит просто си струва. Верис е добре окомплектован за молдовските стандарти тим, но тотален аутсайдер в Европа. Домакините съвсем ясно ще поставят акцента върху играта в защита, а Литекс ще търси попадение или победа с гол или два разлика като ще се стреми да не инкасира. И 1:1 би бил приемлив резултат за ловчанлии, но почти сигурно ще им се наложи да пробиват сериозен молдовски бетон. В началото на подготовката и двата тима едва ли ще сътворят голов двубой.

devic
03.07.2014 19:12

тия актьори оправдаха очакванията за уговорен мач

devic
03.07.2014 14:41

при такъв избор си е изпитание да избереш само една среща.