Бивш бранител на Адо Ден Хааг подписва с ЦСКА

12:38
Бивш бранител на Адо Ден Хааг подписва с ЦСКА
Централният защитник Кристиян Супусепа е пред договор с ЦСКА, съобщава "Тема Спорт". Той е оставил позитивни впечатления у Стойчо Младенов с представянето си както в двете контроли, в които взе участие - с Гент и Уайт Стар, така и в тренировъчния процес.

25-годишният холандец ще играе и в проверката с Брюж в събота, след което ще стане окончателно ясно дали ЦСКА ще му предложи договор. На този етап обаче индикациите са, че на 90 % това ще се случи.

Стойчо Младенов е твърдо решен да привлече централен бранител, тъй като Менди напусна отбора, а капитанът Валентин Илиев ще пропусне първите мачове от новия сезон поради контузия. Той ще е готов да се завърне на терена около 10 август.

Супусепа е играл в АДО Ден Хааг през последните 4 сезона, като в последната кампания има 10 мача, а тимът му завърша на 9-о място в елита на Холандия.

Другият играч на проби - нападателят (крило) Ериксон Дансо, е много по-малко вероятно да получи предложение за контракт. Той се представя добре в тренировъчния процес, но разочарова с изявите си в контролата с Уайт Стар, загубена с 0:1.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация