Линкълн Ред Импс - ХБ, загубен

16:33
Линкълн Ред Импс - ХБ, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 0 познати от 0 мача - 0% успеваемост

Залог на деня за 02.07.2014 г.:



Това е тотален дебют за Линкълн Ред Импс в международните клубни турнири, защото той е тим от Гибралтар. Ясно е, че домакините едва ли разполагат с някаква класа и опит и ще се опитат единствено и само да запишат достойно представяне срещу този съперник. ХБ Трсхавн също е крайно слаб отбор за международните стандарти и отпада от абсолютно всеки съперник в Европа, но сега мотивацията му ще бъде над максималното равнище, защо ще има шанс да елиминира най-после някой съперник. ХБ може да се нарече отбор, докато Линкълн е далече от каквито и да било определения и вероятно ще загуби още като домакин.

Прогноза: 2; Коефициент: 2.00

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

caxy
02.07.2014 21:56

Сотирка, само заради тебе ще го пробвам тоя.