Бразилците треперят от Хамес

14:41
Бразилците треперят от Хамес
Бразилските национали оцениха големите качества на колумбийската звезда Хамес Родригес и го сравниха с един от най-добрите играчи на "селесао" Неймар.

"Той е суперзвездата на Колумбия. Трябва да го държим под око, както ще направят колумбийците с Неймар. Хамес вкара пет гола и поведе Колумбия към четвъртфиналите, трябва да внимаваме с него. Неговата класа не подлежи на съмнение. Представянето му на световното първенство е повече от отлично", заяви халфът на бразилския отбор Рамирес преди двубоя между Бразилия и Колумбия от четвъртфиналите на Мондиал 2014.

Резервният вратар на домакините Виктор също е на мнение, че Родригес е решаващ играч. "Не трябва да му даваме никакво пространство. Трябва да го пазим и да не му оставяме възможност за изява. Не може да му оставим дори един свободен милиметър. Топката не трябва да достига до него. Колумбия е доста техничен отбор. Играят на висока скорост и ни очаква един труден двубой. Колумбийците играят заедно от доста време и имат необходимия опит", каза Виктор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

best_WINNER_bg
04.07.2014 03:14

Колумбия приличи на нас от 94.та. Играе нападателен футбол с тази разлика че играе добре в защита.Дано пак съдиите не се намесят.

EvilMan
02.07.2014 18:38

А тая девятка отпред пред Хамес ако беше Фалкао не ми се мислеше *smile* Страхотни са , имат колектив , сплутени са , нищо не им липсва . Дано стане хубав мач без негативни съдийски намеси ...

yordak86
02.07.2014 18:30

На миналото световно първенство холандия ми харесваха.бях за тях, но сега ми се струва, чe финалът ще бъде Аржентина-Колумбия.
Най вече факторът домакинство ще повлияе европейски отбор да не бъде шампион.

chehli
02.07.2014 18:24

Колумбия до тук са най-добрия отбор на световното вярно не са имали сериозни мачове но с играчи като Гуардадо и Хамес са си заплаха за всеки

golemiq_geshan
02.07.2014 19:40

Изключение на грешката за Гуардадо , с другото съм съгласен . Аржентина само с мъки бият до тук , особено срещу Иран ако имаха малко класа в атака иранците , щяха да победят аржентина и то съвсем заслужено . Холандия след победата над Испания не показват и 50% от възможностите си , Франция по същия начин след победата над Швейцария , където голямата им победа им беше в голяма степен благодарение на Сендерос и Джуру ... Германия също с тая скапана тактика , кадето тоя Льов подражава на Гуардиола , какво направи тоя скапан испанец , как завладя цяла Германия с мърлявата си тактика , че освен в Байерн я пренесе и в националния ... Колумбия е единствения отбор , който всички мачове до тук изигра по невероятен начин , но както историята на световните ни е учила неведнъж , много рядко печели отбора , който е бил най - постоянен , в повечето случаи печели този , който е съхранил повече сили

_beroe_
02.07.2014 18:39

Куадрадо, а не Гуардадо. Единият е мексиканец, а другия колумбиец. *wink*

john_doe
02.07.2014 17:37

Ще треперят ами как няма като Колумбия играе най - красивия футбол до момента и в плейофите даже.С другите отбори то голяма мъка едвам гледах.

Big_Ivan017
02.07.2014 17:04

Нека треперят! Така трябва! Дано ги отстранят, аз лично ако видя Колумбия на финала няма да се учудя *smile*

_beroe_
02.07.2014 15:14

Дано Колумбия ги отстранят, много слаба игра показват тия бразилци. Да не говорим, че и победата срещу Чили не беше заслужена, както и срещу Хърватска. Дано рефера е на ниво и нищо няма да може да ги спаси Бразилия.

_beroe_
02.07.2014 23:39

С Чили рефера си беше на ниво, но срещу Хърватска..... а Бразилия срещу Чили игра добре първите 20 мин., а след това напълно безидейна игра. Чили не заслужаваха да паднат и трябваше да ги бият още в редовното време или в продълженията.

GrandeBarca
02.07.2014 23:19

Айде рефера..с Чили все едно рефера имаше вина за нещо..дали са заслужавали или не е друг въпрос..Колумбия играе много,ако искат успех трябва да излязът само с 1 нападател..и по точно само с Теофило,защото е по-бърз и техничен от Джаксън..и има по-голям шанс срещу колебливия Луиз и СИЛВА,КОЙТО НЯМА ЯДОВЕ ВЪВ ВЪЗДОХА,НО ПРИ НЯКОЙ ПО-ПОВРЪТЛИВ ИГРАЧ изпитва трудности...срещу Джаксън няма да му дадат да мръдне..хно с Теофило може нещата да са други..а и от дясно Куадрадо много ще тормози Марсело ще трябва да бъде доста подсигуряван

Tesla
02.07.2014 14:53

Как да не треперят. Целия отбор на Колумбия е страхотен. Имат играчи, имат колектив, защо да не бият Бразилците? А колкото до полуфинала, там виждам много по-оспорван мач между Колумбия-Франциа/Германия, отколкото една Бразилия, която няма да се справи по никакъв начин