Баждеков: До септември ще има развитие по сектор "А"

13:35
Баждеков: До септември ще има развитие по сектор "А"
"До септември месец трябва да стане готов грубият строеж на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", заяви изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков.

Строежът върви по график. Ако трибуната стане готова, ще имат предимство феновете, които вече са си закупили карти. Те ще трябва да си доплатят, защото цените в сектор "А" ще бъдат по-високи. Рекордът от продадени карти е около 4000. Това стана в сезоните, когато играехме в Шампионската лига и Лига Европа. Миналата година продадохме 1500 карти", добави Константин Баждеков.

"Цените на билетите за новия сезон ще варират от 12 до 15 лева за сектор "В" и от 8 до 12 лева за сектор "Б". По-скъпи билети ще са за срещите ни с ЦСКА, Литекс, Лудогорец, Ботев и Локо Пловдив", добави още Баждеков.

От Националния клуб на привържениците и тръст "Синя България" обявиха, че имат желание мачовете на отбора да се състоят в дни и часове, подобни на двубоите от големите европейски първенства като Серия А и Висшата лига. Според привържениците срещите в "А" група трябва да се състоят в събота и неделя по обяд, тъй като в противен случай се отблъскват много от феновете на Левски, ЦСКА и футбола у нас като цяло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация