Семейство на Мариян Христов гледа световното с фланелки на Германия

11:53
Семейство на Мариян Христов гледа световното с фланелки на Германия
"Германците направо ме докараха до лудост. С Диана и децата, цялото семейство сме се строили с фланелки на Германия и гледаме. И на четиримата ни скъсаха нервите срещу Алжир." Това разказва пред "24 часа" първият и засега единствен българин, ставал шампион в Бундеслигата - Мариян Христов.

"Но в елиминационната фаза на абсолютно всички фаворити им костваше доста усилия да продължат. И колкото и да говорят треньори и футболисти, със сигурност имаше подценяване. Но германците са си германци. И съм сигурен, че срещу Франция ще стиснат зъби, за да покажат друго лице. Вярвам, че в следващите мачове ще са доста по-добре. Аз не съм и толкова претенциозен. Важното е да се борят и да тичат. Тогава, ако ги бият, просто другите са били по-добри. Но срещу Алжир не правеха нищо. Освен Нойер, другите ги нямаше. Моята надежда е Германия да играе поне полуфинал. Но нямам нищо против да прогнозирам и с колко ще бием на финала. А и да паднем, пак си оставаме от Германия. Някои може да критикуват Льов, но аз да правя разбори на селекционера на Германия - не върви. Мое мнение си е, че Гроскройц трябва да играе, той не спира да тича", анализира още Мариян Христов.

"Имаше доста приятни изненади на това световно първенство. Дори Нигерия игра много добре, видяхме как се представи в 1/8-финала срещу Франция. Мен най-много ме е яд за отпадането на Хърватия и на Босна", допълни дългогодишният ни национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация