Рома взема Шева, Круз или Хунтелаар

16:45
Рома взема Шева, Круз или Хунтелаар
Рома ще се опита да привлече поне един нападател през лятото, като Хулио Круз, Андрий Шевченко и Клаас Ян Хунтелаар са набелязаните за трансфер футболисти.

Въпросните играчи вероятно ще напуснат настоящите си клубове, а интерес към тях не липсва и от страна на други отбори.

Ситуацията с Шевченко е доста деликатна, тъй като украинецът не влиза в плановете нито на Челси, нито на Милан. Именно затова "вълците" се надяват, че ще успеят да го вземат.

Крус и Хунтелаар са другите алтернативи, ако сделката за Шева удари на камък. Аржентинецът си търси нов тим, след като договорът му с Интер изтече. Холандският нападател пък е ненужен в Реал Мадрид, а добрите отношения между "кралския клуб" и Рома дават надежди за успешен трансфер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samomanutd
28.06.2009 10:02

само 4е без хунтелаар за него само могат да ме4таят

silvi91
27.06.2009 23:12

Хунтенлаар ще иде в Рома , ще има на този който го привлече *evil* . Хунтенлаар трябва да дойде на ОЛД ТРАФОРД ! Резервирали сме си го така , че никой да не ни го закача *party* *cigarette*

GTonchev
27.06.2009 19:13

Според мен най удачен за нападението ще е Хунтелаар колкото до Шева той ще излезне много по евтино имайки предвид годините му същото се отнася и за Крус но трябва да се гледа и за в бъдеще такаче предпочитам Хунтелаар да дойде заедно с Вучинич могат да направят добър нападателен тандем и Тоти Де Роси Баптища зад тях ще е много добре ..... дано успеят да го вземат !!! *wink* *smile* *wonder*