Германия - Алжир, загубен

15:19
Германия - Алжир, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 10 познати от 20 мача - 50% успеваемост

Залог на деня за 30.06.2014 г.:



Тук предложената опция е една от малкото по-стойностни засягащи този мач. Алжир достигна до тази фаза не без помощта на късмета, но едва ли днес той ще бъде достатъчен. Пустинните лисици разполагат с изключително колеблива защита и дори предприетите корекции в мача с Русия (оставянето на централния защитник и капитан на отбора Бугера), не доведоха до желания резултат. Повод за позитивизъм дават действията на бранителите в така, които често бележат след изпълнение на корнери. Германия също има върху какво да работи спрямо играта си в защита, но точно в този мач акцентът почти сигурно няма да бъде поставен там. Немците ще търсят не просто победа, а убедителна игра и изразителен резултат, за да няма излишни драми в края. Всичко тези предпоставки подсказват, че можем да очакваме поне три попадения в днешния късен мач.

Прогноза: над 2.5 гола; Коефициент: 1.60

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chochando
01.07.2014 21:28

Превод към Skrill не ти ли позволяват

devic
01.07.2014 22:43

ставаше въпрос за алтернатива на картата,ама май това е единствения удачен метод.

chochando
01.07.2014 21:49

Мда...не ги ползвам и нямах представа. Сега прочетох че може към виза електрон на ДСК ?

devic
01.07.2014 21:43

има някакви руски и други сайтове които предлагат да ти купят парите и да ги преведат там където искаш като вземат някакъв процент (много висок). но не съм чул добри отзиви,може би заради високата комисионна.

devic
01.07.2014 21:36

не.....двете компании са като конкуренти и нямат никакви общи връзки.

devic
01.07.2014 21:17

малко страничен въпрос....... някой да има идея как да прехвърля пари от пейпел в друг онлайн сайт? опитах да ги добавя към акаунт в бетфеър или бет365 и ми казаха че не работят с българи чрез пейпел? някакви идеи,защото са като замразени и не мога да ги ползвам

chochando
01.07.2014 16:20

За първото изискване не съм много съгласен*smile* В момента в който пиша единиците за Белгия и Аржентина са най високите на пазара*surprized*
Дори успяха да влязат в арбитраж с Азиатците и Пинакъл...

joro_sotirov
30.06.2014 19:19

ВИП мачът от днес:

ПК Кески Уусимаа - Атлантис

първенство: Финландия, Каконен Итайнен
час: 17:00ч.
прогноза: 2 ДНБ
коеф: 1,63
сигурност: 9/10
букмейкър:

Атлантис е сред най-добрите тимове в тази дивизия и логично в пет гостувания записа четири победи и едно реми. И днес той се нуждае от всички точки и ще се опита да ги спечели. В най-скорошните си десет мача той падна само веднъж от Лахти Академи, когато Академията използва сериозна подкрепа от първия тим и съотношението на силите не бе адекватно спрямо нивото. Кески е колебив домакин в колеблива форма, а Атлантис спечели и трите си последни мача с него и в общо четири не загуби нито един.

joro_sotirov
30.06.2014 16:00

За началото на следващия месец предлагам промо безплатен ВИП абонамент (за 15-20 дни) на двама бетори, които обаче покриват определни изисквания и не случайно използвам термина Бетори, а не случайни посетители на рубриката. Та изискванията са:

- да не залагат в Еврофутбол
- да са наясно какво е ROI и как се изчислява той.
- да разчитат на определена доходност от бетинга (и да са наясно, че това е процес), а не да залагат като хоби.
- да залагат суми по-големи от 10-20-30лв. на пик.

Общо взето да бъдат хора над средното равнище залагащи на които подобен тим прогнози за малко популярни първенства и дивизии ще им свършат работа и биха представявали реален интерес за тях и по-нататък.

Нека всеки, който има интерес и отговаря на изискванията ми пише на мейла (joro_sotirov@mail.bg) и в края на деня ще отсеем двама, които от утре ще могат да ползват ВИП прогнозите.