Чисто нов Байерн с добре познат треньор ни очаква през новия сезон

15:37
Чисто нов Байерн с добре познат треньор ни очаква през новия сезон
След проваления на всички фронтове сезон, германският гранд Байерн Мюнхен отваря нова страница в своята история. Тимът вече назначи Луис Ван Гаал за треньор и очевидно холандецът ще получи пълната власт относно селекцията и състава на "баварците".

Отборът е и един от най-активните на трансферния пазар, което ни кара да мислим, че през новия сезон Байерн ще бъде съвсем различен. Амбициите на Ван Гаал са винаги да бъде на върха и вероятно специалистът желае не само титлата в Бундеслигата, но и сериозен пробив в Европа.

Сега нека хвърлим един бърз поглед върху това, което можем да очакваме от баварската машина:

Голяма е вероятността Байерн да се опита да наложи новите попълнения в атака Марио Гомеш и Ивица Олич. Предвид наличието на Мирослав Клозе и Лука Тони в състава (въпреки че последният е в слаба форма и може да напусне), тимът не би трябвало да изпитва трудности в нападение.

В халфовата линия също има нови свежи попълнения. Това са Даниел Пранич от Хееренвеен, Александър Баумйохан от Борусия Дортмунд и Анатоли Тимошчук от Зенит. Защитата пък е подсилена с бранителя на Твенте Едсон Браафхайд. Според информациите, Ван Гаал готви въпросния футболист за заместник на Лусио, който не влиза в плановете на холандеца.

До края на трансферния прозорец в Байерн вероятно ще има и други нови играчи. По всичко личи, че през новия сезон ще гледаме един съвсем различен тим, а дали Ван Гаал ще успее да оправдае големите очаквания само времето ще покаже.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tktenev
29.06.2009 21:17

ако го оставят да работи на спокойствие за 2 сезона почти сигурно ще има сериозни резултати.Обаче започне ли се първия равен или загуба да го критикуват нищо няма да излезе.Все пак като гледам наистина се очертава един напълно нов състав.Ще трябва известно време да се сработят.САМО БАЙЕРН

shifter
28.06.2009 10:59

Смешник ли? Да - не успя да класира Холандия на Мондиал '02 и беше на една точка от зоната на изпадащите с Барса - само дет това кой кръг беше...? Те и ПСЖ бяха пред историческо изпадане сезон 07/08, но този сезон направиха невероятни неща....както и Марсилия. Всеки отбор си има и падения. Не забравяй, че Барса на Ван Гаал бе отборът, който отбеляза гол на Ливърпул с 40 и кусур безпогрешни подавания. А и изминалият сезон направи АЗ Алкмаар шампион на Холандия с (ако не се лъжа) 10 точки пред втория. Да - и Аякс и ПСВ не бяха на познатото равнище, но я ми кажи поне двама футболисти от АЗ!!! И не можеш да оплюваш някого без да си видял дали може да постига резултати или не. Аз искрено се надявам, Ван Гаал да подобри Байерн.

dunavec__
28.06.2009 09:23

Моите съболезнования към феновете на Байерн. Този смешник беше докарал Барса на 1 точка от зоната на изпадащите сезон 2002/2003 и 16-място в класирането. Като треньор на Холандия не успя да ги класира за Световното 2002г. Не мога да разбера шефовете на Байерн от слабоумие ли страдат, че да го вземат тоя боклук. *sad*

EmilAnchev
28.06.2009 00:39

Ти си фен на Реал Мадрид , а иначе си с ник manutd_pz ?

manutd_pz
27.06.2009 23:22

Saso : Евалаа за думитети , аз сам фен на Реал М, и помня какви мачове са правили 2 та отбора простоо невероятни. Дано се срещнем на върха тази година.

arsenov
27.06.2009 16:09

дано тази година успеем повече клинсман нещастника ни провали цяла година дано ван гаал се докаже а не само да се бие в гърдите и да се изхвърля

Saso
27.06.2009 15:42

Крайно време беше. Дано да ни накарат да се гордеем със баварците през новия сезон. Стига всеки път едни и същи отбори да печелят Шампионска Лига. Време е на върха да се завърнат отбори като Bayern Munchen , Real Madrid , Ajax.