Марадона защити Суарес, нападайки Пеле и Кайзера

11:45
Марадона защити Суарес, нападайки Пеле и Кайзера
Аржентинската легенда Диего Марадона реагира емоционално на изявленията на Пеле и Франц Бекенбауер по повод наказанието на уругваеца Луис Суарес. Нападателят бе отстранен от футбола за 4 месеца, след като ухапа Джордо Киелини в мач от Мондиал 2014.

Според Кайзера дисквалификацията е напълно справедлива, а Кралят на футбола я определи като закономерна и правилна.

"Прочетох няколко глупави коментари на тези идиоти, излезли от своите музеи. Те се съгласяват с ФИФА и това не е учудващо, защото за това им плащат. Това е срамно! На съвестта на Пеле тежат травмите на четирима футболисти, а Бекенбауер е използвал всяка възможност, за да удари съперника с лакът в гърба. По-добре ще бъде да си държат устите затворени", гневен бе Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
30.06.2014 19:02

Може и да е голям футболист но в живота е урвар и наркоман. Ще дава той акъл на ПЕЛЕ и БЕКЕНБАУЕР!!! Той за мен е пропаднал тип търсещ славата с която го удостояваха докато бе футболист. Простено му е на него да обижда наистина ЛЕГЕНДИ във футбола защото съм сигурен че е шмъркал преди интервюто.

scouser_pool
30.06.2014 15:50

Може да не ви харесва , но Марадона си го казва както си е винаги и правилно показва пълна подкрепа за Суарез , това че бил наркоман си е негова работа , то си е и за неговото здраве де...на мен лично ми хареса тази част от коментара на Диего "На съвестта на Пеле тежат травмите на четирима футболисти, а Бекенбауер е използвал всяка възможност, за да удари съперника с лакът в гърба. По-добре ще бъде да си държат устите затворени"*cigarette*

madridistaaaaaa
30.06.2014 15:26

Тоя не става за нищо ,никакъв спортсмен не е,винаги се мисли за най-правият и най-умният,но не е така.Не го харесвам ,като човек ,нито като футболист,да се скрие в малоумната си държава и да не се надява ,че Аржентина ще постигнат тази година нещо на световното!

RMRM7
30.06.2014 15:02

Пеле и Бекенбауер ако са идиоти,Марадона не знам какво трябва да е... добре,че е бил футболист преди 30 години щото с тези вредни навици в съвременния футбол със съвременните наркотици малко трудно щеше да станеш легенда.